REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Board Versiyonu 3.1 nasıl anlaşılır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Board Versiyonu 3.1 nasıl anlaşılır?

bunu nerden bulurum? teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

h/w bilgisi nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üst kapağını açıp modül slotlarının olduğu yerde (rev:3.1) yazıyor ise no av hatası alırsınız değilse sorun yok yazılımı yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üst kapağını açıp modül slotlarının olduğu yerde (rev:3.1) yazıyor ise no av hatası alırsınız değilse sorun yok yazılımı yükleyebilirsiniz.
    bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ancak şimdi mesajlara bakabildim yardım eden herkese çok teşekkürler. REv 4.3 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? yükleyebilirim mi? yükleyebiliyorsam link verir misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hass Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ancak şimdi mesajlara bakabildim yardım eden herkese çok teşekkürler. REv 4.3 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? yükleyebilirim mi? yükleyebiliyorsam link verir misiniz?
    cihazınızın H/w bilgilerini dök bakalım...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

H/w 12.01.A5 Sunny kullanıyorum fakat bir tarihte içine (uzun zaman oldu) attığım kaon yazılımı var. S /w :v02.00.01, loader V2.1.9 v3 , C.A.: 2.2.5. info diye bir şey var uzun biraz gerekli ise onu yazarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hass Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    H/w 12.01.A5 Sunny kullanıyorum fakat bir tarihte içine (uzun zaman oldu) attığım kaon yazılımı var. S /w :v02.00.01, loader V2.1.9 v3 , C.A.: 2.2.5. info diye bir şey var uzun biraz gerekli ise onu yazarım.
    kaon clssico yazılımları var onları yükleyebilirsiniz....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler usta
    ben teşekkür ederim kolay gelsin....!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri