REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Fox Tv'de Skandal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fox Tv'de Skandal

FOX TV'DE SKANDAL ! RAMAZAN NEDENİYLE KURAN OKUMASI İÇİN CANLI YAYINA DAVET EDİLEN HAFIZ KIZ, KENDİSİNE ÖĞLE YEMEĞİ İKRAM EDİLİNCE ŞOK OLDU ! CANLI YAYIN SIRASINDA İSE KAMERAMANLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMAZKEN, DEKOLTELİ ÇALIŞANLAR ÜZERLERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞTI !

Küçük yaşta hafız olan ve Kur’an-ı Kerimi 8 farklı makamla okuyabilen 12 yaşındaki Mısırlı hafız Sümeyye Ed-Diyb, üniversite mezunu ve İnşat-Yapı Mühendisi bir anne babanın çocuğu.

5 yaşındayken Kur’an öğrenmeye, altı yaşında ise hafızlığa başladığını ve 11 yaşında hafızlığı bitirerek makam dersleri almaya başladığını belirten Ed-Diyb, hafızlık eğitimi boyunca okula da devam ettiğini ve derslerinde çok başarılı olduğunu kaydetti.

Sümeyye, “Bu sürede okulumu, arkadaşlarımla oyun oynamayı ihmal etmedim. Hayvanları çok severim. İzlemediğim çizgi film kalmadı herhalde. Ama bütün bunlarla beraber 11 yaşında hafızlığımı bitirdim ve makam dersleri almaya başladım. Bütün bunları yapmak zor olmadı. Kur’an okumayı çok seviyorum. Çünkü Kur’an okumak aynı zamanda hafızayı geliştiriyor,” dedi.

FOX TV'DE YAŞADIKLARI

Türkiye’nin çok güzel bir ülke olduğunu ve buradan çok etkilendiğini vurgulayan Sümeyye Ed-Diyb, “Türkiye’yi çok sevdim. Fakat insanları İslami konularda çok zayıf gördüm. İnsanlar dine yakın ancak biraz daha tebliğe ihtiyaçları var. Mesela FOX Televizyonuna çağırdılar beni. Öğle vakti bize yemek ikram ettiler çok şaşırdım. O an kendimi çok kötü hissettim. Ancak akşam programa çıkardıkları vakit ben Kur’an okurken stüdyoda kamera arkasında çalışanların ağladığını gördüm. Açık bayanların benden etkilenerek üstlerini örtmeye çalıştıklarını gördüm. Bu manzara beni çok duygulandırdı. Bu müslümanların biraz tebliğe ihtiyacı var” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fox tv kendin'den utanmalı bu mübarek ayında bir hafıza yönelik yapılan olay bilnçli yapılmıştır
    teşekürler bilgin için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne denir?Bu olaya sizce enkibar ne denir?
    Düşünün;bir topluma yalakalık yapmak için dini istismardan başka ne denir?
    Aslında onlar gerçek yüzlerini göstermiş veya ALLAH onların gerçek-yüzlerini açmıştır...Yani ASLINDA YANILTILMIŞLARDIR...
    Dikkatinizi çeker mi bilemem ama ben BU GARABET İŞLERİ hep "YURDUMUN;FİKRİ ile ZİKRİ AYRI insanında"gördüm...
    Maksat RAITING...Reyting denilen konu...Yoksa orada RAMAZAN-I ŞERİF falan söz-konusu değildir...Zaten kendini ortaya çıkarmıştır zanlılar...
    Yazık!!!
    Birzamanlar bir ülkede;iSLAMİYETi yaşamayan george push(t)adında bir kasap bile;acımasız olmasına raamen,aynen FOX TV misali işler yapmak ve oradaki müslümanlara ŞİRİN görünmek için RAMAZAN-I ŞERİF vb. zamanlarda YEMEK veya toplantı düzenlermiş...Ama GELİN GÖRÜN Kİ sanırsınız 1000 yıllık MÜSLÜMAN...Ön bilgi,hazırlık vb. onu BİR MÜSLÜMAN tam olarak o an ne yapacaksa o hale getirmiş...
    Geçici de olsa...
    Şimdi HATASIZ OLUNMMAZ MI YAW?diyenler olacaktır...Motosiklet kazalarından sapa-sağlam,yarasız-beresiz kurtulma şansınız kadar hatalısınız...Ama diğer durum ve riskler kadar da bilgisiz...
    Hadi hayırlısı...
    Konu DIGISAT tarafından (24-09-2007 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tgrt yi neye sattılarki bu adamlara...eski tgrt bin kat daha iyiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı majeste Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tgrt yi neye sattılarki bu adamlara...eski tgrt bin kat daha iyiydi
    Ramazanda dini filmler vardı.He sabah huzura dogru falan .Aslında tgrt nin pazarlama kanalı var oradan yayına devam etsinler daha guzel olur bence arşivi var sonucta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet tgrt çok iyiydi.fox bir işe yaramaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri