REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat yardım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksat yardım?

Konya dan star tv,trt türk ve mtv Turkiye kanallarını %99 sinyal le alıyorum.Fakat kalite hiçbir kanalda % 50 nin üzerine çıkmıyor. Bazı kanallarda ise sinyal % 52 de iken kalite % 38 e düşüyor ve kırılmalar başlıyor. Daha iyi bir ayar yapabilirmiyim yoksa genel bir problem mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konya dan star tv,trt türk ve mtv Turkiye kanallarını %99 sinyal le alıyorum.Fakat kalite hiçbir kanalda % 50 nin üzerine çıkmıyor. Bazı kanallarda ise sinyal % 52 de iken kalite % 38 e düşüyor ve kırılmalar başlıyor. Daha iyi bir ayar yapabilirmiyim yoksa genel bir problem mi?
    Uydu antenin önunde agaç vs seyler geliyormu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabloyu değiştir düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çanağın önünde kesinlikle bir engel yok.Evin çatısında önü tamamen açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çanağın önünde kesinlikle bir engel yok.Evin çatısında önü tamamen açık.
    Disecg kullanıyormusunuz? Yada lnb ayarındada sorun olabilir.lnb ayarını duzgun yaparsanız sorun çözülür aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Disecg kullanıyorum ve disecg1 turksat disecg2 hotbird ayarlı hotbirdde kalite % 60 civarında fakat türksat 50 nin altında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Disecg kullanıyorum ve disecg1 turksat disecg2 hotbird ayarlı hotbirdde kalite % 60 civarında fakat türksat 50 nin altında.
    Receiverdan gelen kabloyu direk disecge takmadan turksata takın bakalımsinyal seviyesi degişecekmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok.bi deneyeyim.Bu disecg de arıza yapar mı acaba? ayrıca bi lnb daha eklersem bunuda disecg 3 emi takacagım? Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok.bi deneyeyim.Bu disecg de arıza yapar mı acaba? ayrıca bi lnb daha eklersem bunuda disecg 3 emi takacagım? Teşekkürler.
    Genelde arızayı disecg yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Disecg i değiştirdim sinyal 15 seviye arttı fakat kalite yine aynı şekilde %50 yi geçmiyor ama artık kırılmada yapmıyor teşekkürler kosovalı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri