REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: - Yardım -

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 - Yardım -

merhaba ben bu uydu işinde yeniyim ve bu site sayesinde uyduya biraz daha merak saldım. ama bu yazıılm atma işleminden hiç anlamıyorum bana bu işi tüm ayrıntısıyla nalatabilirmisiniz. bunu forumlarda arattım ama bulamadım eğer bu konu varsa ve ben bulamadıysam kusura bakmayım. bende 44000cı var ve şu ana kadar hiç bir şey yüklemedim alıcıya elimde sadece rs232 kablosu var sizin vereceğiniz talimatlarla yükelemeye çalışıcam. kendim deniycektim ancak yanlış bir şey yaparsam uydunun bozulmasına yol açabilirmişim bu yüzden hiç denemedi.
    yardımlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuya baktınızmı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürle kosavalı buraya baktım ve dosyaları indirdim ve içindeki yazıları okudum ama pek anlayamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce emuyu indireceğiz ve bunu STBTool_19 adlı programdan cihaza emu yazılımını atıyoruz. ve daha sonra burdaki güncel keyleri cihaz menüsünde gerekli yerlere yazarak kullanıyoruz ama bazı keyler çok uzun bunların hepsini elimizlemi girmemiz gerekiyor yoksa başka bir işlemmi var. bide emunun nedir keyleri az çok anladımda emu yu tam anlayamadım görevi nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk önce emuyu indireceğiz ve bunu STBTool_19 adlı programdan cihaza emu yazılımını atıyoruz. ve daha sonra burdaki güncel keyleri cihaz menüsünde gerekli yerlere yazarak kullanıyoruz ama bazı keyler çok uzun bunların hepsini elimizlemi girmemiz gerekiyor yoksa başka bir işlemmi var. bide emunun nedir keyleri az çok anladımda emu yu tam anlayamadım görevi nedir?
    Bazı keyleri elle gireceksiniz.Mesela sizde hangi uydular var. Sadece hotbird ise *** girmenize gerek yok..Tps kanalları france 5 üzerinde bekleyince auto yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım kosovalı kardeş çok sağol bende sadece hotbird var ama benim bu işi çözmem biraz zaman alıcak anlaşılan ama inş. çözücem bu işi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladım kosovalı kardeş çok sağol bende sadece hotbird var ama benim bu işi çözmem biraz zaman alıcak anlaşılan ama inş. çözücem bu işi.
    Takıldıgınız yerde buradayız.Yazılımı yuklerken aceleci olmayın iyice anladıktan sonra yazılım atınız.Yazılımı atarken kesinlikle pcye ve cihaza mudale edip kapatmayınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu dediklerini dikkate alıcam. verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri