Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ýlkokulda türban ortaya çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýlkokulda türban ortaya çýktý

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Aras üniversitelerde türbanýn serbest býrakýlmasýnýn liselerde de benzer talepleri getireceðini söylediði gün, Milli Eðitim Bakanlýðý'ndaki törende türbanlý ilköðretim öðrencileri ortaya çýktý.

Milli Eðitim Bakanlýðý'nýn Cumhuriyet Eðitimleri çerçevesinde Doðu ve Güneydoðu Bölgeleri'nden Çanakkale'ye gönderdiði bin 120 öðrenciden ikisi türbanlýydý. Türbanlý iki kýz öðrenci Milli Eðitim Bakaný Hüseyin Çelik'in de bulunduðu törende yer aldý. Hatta Çelik, türbanlý kýz öðrencilerle birlikte fotoðraf da çektirdi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Aras, üniversitenin 2007-2008 eðitim-öðretim yýlýnýn açýlýþýnda yaptýðý konuþmada "Sonraki aþamada 'liselerde bulunan kýz öðrenciler de isterlerse baþlarýný örtebilir' talepleri gelebilir. Ayrýca diðer bir þekilde 'eðitimin ana-babanýn inançlarýna uygun þekilde yapýlmasý hakký' da ilköðretim ve ortaöðretim kurumlarýnda türbanlý öðrencilerin bulunmasýný da ortaya çýkarabilir" görüþünü dile getirdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý insanlar baþörtüsünden neden bu kadar çok korkuyorlar anlamýyorum.insanýn baþýndaki eþarp konþmaya teknolojiye engel mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bazý insanlar baþörtüsünden neden bu kadar çok korkuyorlar anlamýyorum.insanýn baþýndaki eþarp konþmaya teknolojiye engel mi?
    senin zihniyetin bu ülkenin önündeki en büyk engel...çocukmu kandýrýyorsunuz?yoksa bizi gerizekalý falanmý zannediyosunuz??...olayýn çok basit bir þekilde sýrf dini inançlarý sebebiyle baþýný örtmek olmadýðýný adýnýz gibi biliyorsunuz...bugün türkiyede oynanan oyunun tek adý vardýr...oda ÝRTÝCA'dýr...kimse hikaye anlatmasýn bana....hitler zamanýnda nasýlki SS subaylarý ve nazi partisi üyeleri gamalý haç iþareti takýyorlardý,sizlerde türbaný (baþörtüsü deðil) gamalý haç gibi simge olarak kullanýyorsunuz.....kimse yutmaz bu numarayý...sonunuz hitlerden beter olacak ama umarým o gün geldiðinde yardým isteyeceðiniz emperyalist yada siyonist dostlarýnýz da size saðlam bi tekme atacaklar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilkokul cocugunun turbanla neisi var .velileri siyaset yapiyor..meydan bosaldi nasil olsa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim annem akþamlarý okula okuma yazma kursuna gidiyor hiç kimse baþý örtülü olduðu için

okula almamazlýk yapmýyor baþ örtüsü islamýn doðuþundan beri siyasi simge deðildide þimdimi oldu anlamsýz buluyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþörtüsüyle uðraþacak kadar gözü dönmüþ keaynaklar.......türk halký son seçimde tokatlamadýmý sizi...
    okumak isteyipte okuyamayan kýzlarýn göz yaþlarýndan mutluluk duyan kalpsizler.....onlarýn göz yaþlarýn da boðulacaksýnýz.....
    siz.......vicdanlý bir insan olamazsýnýz......
    siz.......ahlaklý bir dünya görüþüne de sahip olamazsýnýz...
    siz.......zaten demokrasi nedir bilmeddiðiniz gibi....demokrat ta olamazsýnýz.....
    yazýk size ki....sizi hangi dünya görüþü besliyo acep...?
    hangi baþörtülü kýz ,baþörtüsüz arkadaþýna baþýný kapat demiþ.......

söyleyecek sözünüz kalmadýðý için.....ceberrut zihniyetinizi açýða vurun...nasýl olsa yedeðinizde çokk sevdiðiniz "darbeleriniz" var.....

oturup aðlayýn halk artýk bu kokuþmuþ hikayelerinizi yutmuyo...türk halký sizden fersah fersah ilerde....hayatýnýz boyunca bir kez olsun halka saygýlý olun......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin zihniyetin bu ülkenin önündeki en büyk engel...çocukmu kandýrýyorsunuz?yoksa bizi gerizekalý falanmý zannediyosunuz??...olayýn çok basit bir þekilde sýrf dini inançlarý sebebiyle baþýný örtmek olmadýðýný adýnýz gibi biliyorsunuz...bugün türkiyede oynanan oyunun tek adý vardýr...oda ÝRTÝCA'dýr...kimse hikaye anlatmasýn bana....hitler zamanýnda nasýlki SS subaylarý ve nazi partisi üyeleri gamalý haç iþareti takýyorlardý,sizlerde türbaný (baþörtüsü deðil) gamalý haç gibi simge olarak kullanýyorsunuz.....kimse yutmaz bu numarayý...sonunuz hitlerden beter olacak ama umarým o gün geldiðinde yardým isteyeceðiniz emperyalist yada siyonist dostlarýnýz da size saðlam bi tekme atacaklar...
    sayýn bulletfromhell kardeþ bu kadar birbirimize karþý kýrýcý olmayalým lütfen sadece yorumlarýmýzý yazalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konu yine siyasi kavgaya dönüþmeye baþladýðý için kapatýlmýþtýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri