Sunny 1030 12.03.A5 lere neden tps yazılımları çıkmaz biri burada anlatabilirmi lütfen.Diğer board versiyonlarından ne farkı var ?![]()
Teşekkur: 0
Sunny 1030 12.03.A5 lere neden tps yazılımları çıkmaz biri burada anlatabilirmi lütfen.Diğer board versiyonlarından ne farkı var ?![]()
daha önceleri tps auto oluyordu şimdi ne farkı var acaba ?
Şimdi tps ler daha önce autoydu ama nasıl auto oluyordu haftalık keylerle veya gunluk 32 haneli keylerle. Şu anda Tps ise gunluk 120 tane *** degiştiriyor. Birazda algoritmayı engelliyor sanırım. Bu yüzden 1203a5 lere yazılım gelmiyor tabi bu benim düşüncem..
@eramax Cıhazınızdakı SKY Modulu devre dişi birakmayı duşunurseniş eğer cıhazınızı
HW 12.01.A5'ya dönuşture bilirsiniz ozaman TPS PAKET'ni seyrede bilirsiniz şimdiden kolay gelsin.
modülü iptal etmeyi denedim hatta yazılımda attım fakat kanallar göstermedi.ayrıca modülü ligtv için kullanıyorum yani abonesiyim. yeni çıkan sunnylerden hangisi almamı tavsiye edersiniz.çakılı modüllü ve tps yazılımlarına uygun olacak.Teşekkürler !
12.03.A5 modeli embessed cam içermektedir.ancak bir süre sonra bu cam üzerinde süs olarak kalmaktadır...bütün hardware şeması diğer normal boardlı cihazlara göre daha komplikedir ve bütün sistem cam in üzerinden geçtiği için yazılımların sağlıklı bir biçimde çalışmasına engel oluyor ve fabrikalarda embessed cam li cihazlar için yazılım üretmiyorlar...en temizi o cihazı çöpe atıp üzerinde gömülü modül olmayan bi cihaz almak...selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri