REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sky star2 hata filtre bulunamdı hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sky star2 hata filtre bulunamdı hatası

arkadaşlar bu hayı basit olarak nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz tv kartımı yeni yükledim. bu konuda fazla bilgim yok.:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oyle hata verse bile tamam dedinizmi kanallar geliyormu acılıyormu yani
    o codecinizden kaynaklanıyor aynı sey bendede var hiç ellemiyom oyle kullanıyorum
    :

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanallar problem yok geliyor. ama çözüm varmı sonu soracaktım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunuzun çözümü vermiş olduğum linke gişdin yükleyin sorunuz düzelecektir..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiilters bulunamadı yardımı

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu hayı basit olarak nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz tv kartımı yeni yükledim. bu konuda fazla bilgim yok.:
    evet power codeck pack 9.0 ı yükleyebilirsin .ancak yine aynı hatayı almaya devam edebilirsin.maalesef muhtemelen edersin de
    bence sen şu linkteki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bana ait olan filtersi kendi progdvb indeki filtersin
    üstüne yükle.sonrada progdvb yi aç üstte ayarlardan ses ve video ayarlarını seç onun içinden de direct show u seç tv channels seçeneğini main concept yap.sorun çözülecek can sıkıcı filters not found hatasını artık almayacaksın.
    ha bir de filters graph klasörüne sakın dışardan graf yükleme.yüklersen herşey berbat olur.tabii bir de kendi sistemine uygun render seçmelisin.onunda seçim yeri hemen altta yer alır .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri