REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 23/01 TÜrkİye'den Haberler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 23/01 TÜrkİye'den Haberler

HARİKA AVCI'NIN EVİNE KURŞUN YAĞDIRIP ŞOFÖRÜNÜ VURDULAR

Şarkıcı Harika Avcı'nın Baltalimanı'ndaki iki katlı evine ateş açıldı.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 00:37

Şarkıcı Harika Avcı'nın Baltalimanı'ndaki iki katlı evine ateş açıldı.

Olayda Avcı'nın balkonda bulunan şoförü Birol Karaca karnından yaralandı. Şoför Karaca, evde bulunan sanatçı tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis saldırının Avcı'ya yönelik bir saldırı mı, yoksa maganda kurşunu mu olup olmadığını araştırıyor. Avcı verdiği ifadede herhangi bir tehdit almadığını söyledi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OTOBÜS DEVRİLDİ

34 UK 999 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle Afyonkarahisar-Ankara karayolu çevre yolu kavşağında virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 01:07

ATA GÜNDÜZ KURŞUN
    AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 1'i ağır 24 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Sayın idaresindeki Fındıkkale Turizm'e ait 34 UK 999 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle Afyonkarahisar-Ankara karayolu çevre yolu kavşağında virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüste bulunan 34 yolcudan 24'ü yaralandı. Yaralılar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Kocatepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Durumları iyi olan 10 yolcu ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI!..

İstanbul'da, şehrin muhtelif kesimlerine kar düşerken, şiddetli rüzgar da etkisini gösteriyor.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 06:28

TAHSİN GÜNER
    İSTANBUL (İHA) - Tüm yurtta hava sıcaklıklarının düşmesinden sonra İstanbul'da da günlerdir beklenen kar yağışı başladı.

Dün akşam saatlerinde soğuk havanın etkisine giren İstanbul'da, şehrin muhtelif kesimlerine kar düşerken, şiddetli rüzgar da etkisini gösteriyor.

Bu arada kar kürüme ve tuzlama araçları kentin kritik noktalarında müdahaleye hazır olarak bekletiliyor. Belediye ve karayollarının yanı sıra Büyükşehir belediyesi de 3 gün boyunca tesirini sürdürecek kötü hava koşullarına karşı önlemlerini almış durumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP PENİSİNİ KESEN KADINA ÖMÜR BOYU HAPİS!..

Bakırköy 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, 2 yıldır tutuklu sanık Tongaoğlu ile geçen yıl tahliye edilen oğlu hazır bulundular.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 08:37

Halkalı'da, birlikte yaşadığı sevgilisi Emin Kaya’yı (54) bıçaklayarak öldürdükten sonra penisini kesen Keklik Tongaoğlu, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Bakırköy 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, 2 yıldır tutuklu sanık Tongaoğlu ile geçen yıl tahliye edilen oğlu hazır bulundular.

Çalıştığı deri atölyesinin sahibi Emin Kaya’yı oğluyla bir olup öldürmekle suçlanan Keklik Tongaoğlu, "Halkalı’da ev tuttuk. İmam nikahı kıydırdık. Oğlum Murat da bizimle kalıyordu. 7 ay çok mutluyduk. Ama sonra eve getirdiği arkadaşlarıyla para karşılığı cinsel ilişkiye girmemi istedi. Kabul etmedim. Olay gecesi yine bir arkadaşını eve getirince kavga ettik. Bıçakla saldırdı. Çığlıklarıma gelen oğlum, beni kurtarmak isterken yaralandı. Bıçağı Emin’in elinden aldım ve birkaç defa sapladım. Öldükten sonra penisini kestim. Cesedinin üzerini battaniyeyle örtüp, sabaha kadar başında ağladım" dedi. 30 yıla kadar hapsi istenen Tongaoğlu’nun, cinayeti tasarlayarak işlediğine kanaat getiren mahkeme, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmetti. Bu ceza, iyi hal nedeniyle müebbete çevrildi. Tongaoğlu’nun oğlu hakkında ise beraat kararı verildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SON DAKİKA... DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ'NDE SINAVLAR ERTELENDİ...

Önümüzdeki 2 gün içinde yapılması planlanan sınavların ertelendiğini açıkladı.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 08:29

İSTANBUL - Doğuş Üniversitesi, olumsuz hava şartları sebebiyle, önümüzdeki 2 gün içinde yapılması planlanan sınavların ertelendiğini açıkladı.

Üniversite Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, "olumsuz hava koşulları nedeniyle 23-24 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan tüm imtihanlar ertelenmiştir" denildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'HADİ GÖSTER MUCİZENİ!..'

"Yıllardır ilk defa bu kadar kalabalık insanı bir arada görüyorum" diyen Mehmet Ali Ağca, sigara ikramını reddedip çay içti.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 06:24

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde cezaevine dönmeden önce polis şefleriyle konuşan Mehmet Ali Ağca, "Hadi, göster mucizeni!" diyen şeflere "Gereksiz. Benim mucizelerimi gören görüyor. Siz görmeseniz de olur" yanıtını verdi.

Yargıtay'ın tahliye kararını bozmasının ardından Kartal'da, saklandığı evde yakalanarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen Mehmet Ali Ağca, yaklaşık 1 saat boyunca İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün tecrübeli polis şefleriyle sohbet etti.

Sohbet esnasında Ağca'ya yönelik bazı analizler de yapan polis şefleri, ünlü teröristin, emniyete getirildiğinde korku ve panik içinde olduğunu, kendisini bekleyen gazetecilerin yoğunluğundan ürktüğünü, özellikle sağ örgütlerin incelendiği Tim Amirliği'ne getirildiğinde ellerinin titrediğini söylediler.

Polis şeflerine, gazetecilerin yarattığı kalabalıktan korktuğunu itiraf ederek, "Yıllardır ilk defa bu kadar kalabalık insanı bir arada görüyorum" diyen Ağca, sigara ikramını reddedip çay içti. "Bana gazetecileri getirin. Onlarla konuşmak istiyorum" diyen Ağca, "Onlara anlatacaklarım vardı. Dünyanın bilmesi gereken şeyler var" diye konuştu.

Sohbet sırasında sık sık 'Mesih' olduğunu yineleyen Ağca'ya hitaben polis şefleri, "Eğer Mesih isen bize bir mucizeni göster!" dedi. Bunun üzerine bir süre düşünen ve gözlerini tavana dikerek arkasına doğru yaslanan Ağca, "Gereksiz... Benim mucizelerimi gören görüyor. Siz görmeseniz de olur" demekle yetindi.

/Toygun ATİLLA - HÜRRİYET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KARGALARDAN KAÇAN MİNİBÜS DEVRİLDİ: 3 YARALI

Konya'nın Kulu İlçesi'nde, yoldaki karga sürüsüne çarpmamak için sürücünün aniden direksiyonu çevirmesi sonucu tarlaya uçan minibüste bulunan 3 kişi yaralandı.
    23 Ocak 2006 Pazartesi 00:06

ÖMER KELEŞ
    KONYA - Konya'nın Kulu İlçesi'nde, yoldaki karga sürüsüne çarpmamak için sürücünün aniden direksiyonu çevirmesi sonucu tarlaya uçan minibüste bulunan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kulu İlçesi'nden Zincirlikuyu Beldesi'ne giden Kadir Kocadiz (55) idaresindeki 42 M 4198 plakalı minibüs, Fevziye köyü yakınlarında yola konan karga sürüsüne çarpmamak için direksiyonu çevirince taklalar atarak tarlaya uçtu. Hurdaya dönen minibüste bulunan sürücü Kadir Kocadiz ile Gül (46) ve Havva Kocadiz (15) yaralandı. Yoldan geçen özel araçlarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart işte beş günlük hava durumu

Yurdun tamamı önümüzdeki dört günü kar yağışı altında geçirecek. Kar yağışı özellikle yarın Marmara ve Karadeniz'de etkili olacak.

Hava sıcaklığı ülke genelinde 10 derece düşecek.

Bugün kar yağışı her yerde... Akdeniz'in kıyısı sağanak yağmur, İzmir yağmur alırken diğer yerlerin tamamı etkili kar yağışı altında. Marmara'da karla birlikte poyraz fırtınası bekleniyor, iç bölgelerde kuvvetli buzlanma ve dona dikkat!

Yarın günü kar yağışı bütün bölgelerde sürüyor, Kıyı Ege ve Edirne çok bulutlu, Akdeniz'in kıyısı yağmurlu. Kar yağışı tüm yurtta etkili ve sürekli olacak.

Çarşamba günü de kar yağışı devam ediyor. Özellikle Doğu Marmara(İstanbul), Karadeniz Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğusunda etkili kar yağışı görülecek. Akdeniz'in kıyısı yine yağmurlu, Kıyı Ege ve Edirne çok bulutlu...

Perşembe Trakya, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz dışında her yerde yine kar yağışı görülecek. Yağışlar İç Anadolu'da hafif, Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da etkili...

Cuma günü ise yurdun batısında hava açıyor, kar yağışı yalnızca Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda (Mardin-Şanlıurfa) devam edecek. İç Anadolu, Akdeniz ve İç Ege parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu. Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'da gökyüzü sisli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Gülşah Ketenci (22), misafir olarak geldiği Samsun’daki ablasının 8’inci kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Gözü yaşlı anne Fikriye Hacer Ketenci, kızının bir süredir ruhsal tedavi gördüğünü ve zaman zaman sinir krizleri geçirdiğini söyledi.

Hürriyet / İsmail Akduman

23 Ocak 2006 - 02:56

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Operasyonlarda 44 kişi gözaltına alındı, 35 bin korsan CD ele geçirildi. Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın, bir kamyon dolusu CD ile, ele geçirilen malzemeleri gösterdiği basın toplantısına, Orhan Gencebay, Hakan Peker ve Şafak Sezer de katıldı. Korsanla mücadeleye 30 yılını verdiğini söyleyen Gencebay, "Bir sanatçı olarak bu işi yapanlara sesleniyorum. Gelin bu işi bırakın. Çok bildik bir şarkımı örnek olarak vermek istiyorum. Daha adil bir dünya için, batsın bu dünya." dedi.

Hürriyet

23 Ocak 2006 - 02:53

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri