Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: DTP'den Küstah Öneri.....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niye böyle düşündün sevgili kosovalı bu insanlar uzaydanmı geldi
    kürt halkı gönderdi sonuçta meclise vaz geçelim lütfen artık bu ırkçı
    kavramlardan bized asli unsuruz ve herkesin olduğu kadar o adamlarında
    o mecliste hakkı vardır neyse çok üzüldüğümü belirtmek isterim sevgili
    kosovalı ne yani fikirlerini başka yerdemi beyan etsinler selamlar
    meclise giren parti pkk bizim arka bahcemiz diyorsa kosovali gibi herkes hakli.bir tane tek parca turkiye var icinde kurt te cerkezde yasar ama kimse boluculuk yapamaz.kurt turk kardes laflari boluculukten gecmez..bu adamalar pkk nin bir kolu.. amam istedikleri olmuyacak..mecliste kurt olabilir ama boluculuk yapani istemeyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meclise giren parti pkk bizim arka bahcemiz diyorsa kosovali gibi herkes hakli.bir tane tek parca turkiye var icinde kurt te cerkezde yasar ama kimse boluculuk yapamaz.kurt turk kardes laflari boluculukten gecmez..bu adamalar pkk nin bir kolu.. amam istedikleri olmuyacak..mecliste kurt olabilir ama boluculuk yapani istemeyiz
    okkadar
    bölücülük ayrımcılık yapanı istemeyiz :45:
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (26-09-2007 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili kardeşim senin dediklerini doğru var sayarak
    şunu belirtmem gerek yılardır hep aynı tezi savunmadıkmı
    peki sonuç sonucu ben söyliyim gene aynı acı evlatlarımız ölüyor beyler birileride insan hayatı üzerine rant peşinde ve bu ülkede tirilyoner oluyor
    eğerki gücümün yeteceğini bilseydim isim de verilebilir ama biz yoksul
    insanların onlar karşısında kanunen de yaptırım gücümüz yok ağlayan kim biliyormusun senin anan benim anam onlar bu acıyı hiç yaşamadı ki bilemezler
    gelin hep beraber biz bu ülkenin kulanılan insanları hep beraber anaların
    acılarını gencecik çocuklarımızın ölmesine bur diyelim ateş düştüğü yeri yakar
    seneye benim de oğlumun vatani görevi geliyor bu piskolojiyi evlat sahibi
    olmayan bilemez laf olsun diye söylemiyorum biz kardeşiz ama birileri istemiyor bunu şite bizib yanıldığımız nokta bu biz o kişilere alet oluyoruz
    onlar keyif çatarken biz evlatlarımızı kaybediyoruz çok şey söylenebilir
    ama her şeyde söylenmiyor slametle bu mubarek ramazanda allahım bu acıya bir çare verir inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili kardeşim senin dediklerini doğru var sayarak
    şunu belirtmem gerek yılardır hep aynı tezi savunmadıkmı
    peki sonuç sonucu ben söyliyim gene aynı acı evlatlarımız ölüyor beyler birileride insan hayatı üzerine rant peşinde ve bu ülkede tirilyoner oluyor
    eğerki gücümün yeteceğini bilseydim isim de verilebilir ama biz yoksul
    insanların onlar karşısında kanunen de yaptırım gücümüz yok ağlayan kim biliyormusun senin anan benim anam onlar bu acıyı hiç yaşamadı ki bilemezler
    gelin hep beraber biz bu ülkenin kulanılan insanları hep beraber anaların
    acılarını gencecik çocuklarımızın ölmesine bur diyelim ateş düştüğü yeri yakar
    seneye benim de oğlumun vatani görevi geliyor bu piskolojiyi evlat sahibi
    olmayan bilemez laf olsun diye söylemiyorum biz kardeşiz ama birileri istemiyor bunu şite bizib yanıldığımız nokta bu biz o kişilere alet oluyoruz
    onlar keyif çatarken biz evlatlarımızı kaybediyoruz çok şey söylenebilir
    ama her şeyde söylenmiyor slametle bu mubarek ramazanda allahım bu acıya bir çare verir inşallah
    benim yazdiklarim dogru yanlis birsey yok .yillardir ayni seyi konusmammiz normal ..turkiyenin sinirlari var kanunlari var benim hakkim gibi seninde hakkin var ama bazilari boluculuk yapiyor .yillardir kallesligi pkk yapiyor silahli propaganda yapiyor...harita ciziyorlar icine topraklarimizi katmislar ..benim anlatmak istedigim kurt ler degil terore destek verenler..lanet olsun onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yavas yavas anayasayı kendileri istedigi gibi yapmaya basladılar.
    bildigimiz gibi anayasanın ilk uc maddesi degiştirilemez ve degistirlmesi teklif bile edilemez.
    bunu 4.madde ifade etmektedir.fakat 4.maddeyi koruyan baska bir madde yoktur.
    uyanık akpliler ve onların adamı olan saygıdeger bilimadamları bu 4.maddeyi kaldırarak ilk uc maddenin savunmasını kırıp daha sonra ilk üç maddede yavas yavas oynama yapacaklar.
    ilk ornegi 3.madde:turkiye cumhuriyetinin dili turkcedir yerine
    turkiye cumhuriyetinin resmi dili turkcedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suraya bakya birisi turban icin birisi kurtce icin anayasayla ugrasiyor ..ne hallere geldik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emrin olur, başka isteklerinide listele.Sizleri susturmanın tek yolu var bebek katilini Anıtkabirde Atamızın huzurunda asmaktır.Bu diğerlerinede ders olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunların haberleri vermek sadece bunlara prim yaptırır.Mantık basit reklamın iyisi kötüsü olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunların haberleri vermek sadece bunlara prim yaptırır.Mantık basit reklamın iyisi kötüsü olmaz
    evet haklisin..ama insan dayanamiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sallandıracaksın

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri