eraslan kardeşim burada hava berbat pencereden dışarı baktığında her yer bembeyaz gözüküyo bide o biçim fırtına var......istanbul anadolu yakası son dakika
Teşekkur: 0
eraslan kardeşim burada hava berbat pencereden dışarı baktığında her yer bembeyaz gözüküyo bide o biçim fırtına var......istanbul anadolu yakası son dakika
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
mehmet Nickli Üyeden Alıntı
tike® Nickli Üyeden Alıntı
kusura kalmayın bakmadan yeni konu açtım özür dilerım :spying:
burda hala kar yağıyor ama gök yözünde yağmıyor karlar ağaçlarda tellerde saçaklarda biriken karlar yağıyor![]()
Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (24-01-2006 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.
Safranbolu kar yagışı yok.sanki hava güneşli gibi.soğugu cok...
eeee safanbolu bırası kar yagmaz abi...unuttuk artık karı dün gece yagar diye bekledim
ortalık kar duman önümü göremiyorum hey gidi istanbul yıllardır ne böyle bir soğuk gördü nede böyle bir kar allah yağmayanada yağdırsın![]()
(
oooo bu neki bide ben sizi buraya davet edeyim kar görmek isteyenler buraya![]()
deme be ama buda yeter bize allaha şükür bunu göremiyende var(
haklısın ama büyük şehir orası 1 karış kar yetiyorda artıyor. bende istanbula yakın sayılırım ama 1 karış kar yağınca burada kar yok gibi oluyor![]()
bandırma sabah saatleri itibariyle beyaza bürünmüş.fırtına devam ediyor.benim çanaklarda uçmaya![]()
UyduCcu Nickli Üyeden Alıntı
SEnin taktığın çanaklarda bir sorun var ozaman bu kadar rüzgarda uçuyorsa eyvah eyvah :spying:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri