üstadlar Dreambox 500 yeni aldım fakat şifreli kanalları izleyemiyorum ne yapmalıyım.ilginize şimdiden :49: teşekkürler
üstadlar Dreambox 500 yeni aldım fakat şifreli kanalları izleyemiyorum ne yapmalıyım.ilginize şimdiden :49: teşekkürler
üstad ilginize teşekkür ederim ama cihaza plugins atmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum teşekkür ederim
arkadaşım paylaşımın yoksa işin biraz zor bu cihaz tammanasıyla paylaşım için üretilmiş bir cihaz. ilk olarak image ve ardından ek olarak softcamdosyları yükşlemen gerek ve bir çokta ayarlrı var benim cihazım yanımda olsaydı tek tek yazar tarif ederdim ama maalesef yok. forumları araştırırsan bilgi bulabilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bana cevap lütfunda bulunduğunuz için çok teşekkür edrim.saygılar.
başka bir gün izah ederseniz çok memnun olurum saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri