Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Ahmedinejat newyorkta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ahmedinejat newyorkta...

'Bizde eşcinsel yok'
    İran lideri, Columbia Üniversitesi'ndeki konuşmasında döktürdü... Dekanın 'Eşcinselleri asıyorsunuz' sözleri üzerine 'Bizde sizinki gibi eşcinseller yok. Nereden duyuyorsunuz' dedi..

Neden sizin nükleer silah geliştirme hakkınız var da bize bu yasaklanıyor?

Soykırımın olup olmadığını öğrenmek için daha çok araştırma yapmalısınız

Mantığın her bittiği anda ve yerde askeri tehditlerde bulunmak çok kötü

ABD Irak'taki başarısızlığın nedenini bizde değil başka yerde aramalı

ABD'de 62'nci Genel Kurulu düzenlenen Birleşmiş Milletler toplantılarına medyanın ilgisi hiç bu kadar fazla olmamıştı. Çünkü bu kez New York kenti, kimileri tarafından "şeytan", kimileri tarafından da "kahraman" görülen İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad'ı ağırladı. İran lideri, önceki gün ülkenin önde gelen üniversitelerinden Columbia'nın kürsüsünden öğrencilere seslendi. Ülkesinde eşcinsel olmadığını söylemesi, tüm dünyada günün konusu oldu. Ancak Ahmedinecad'ın konuşmasından önce üniversite rektörü Lee Bollinger, kendilerine yönelik tepkileri biraz olsun hafifletmek istercesine "Kendisi acımasız ve gaddar bir diktatörü andırıyor. Soykırımın mit olduğu yönündeki görüşleri saçma. Kendisine burada liderliği ve görüşleri hakkında çok soru gelecek. Ancak bunları yanıtlayacak entelektüel cesareti olduğundan şüpheliyim" dedi.

SEYİRCİLER YUHALADI
    Bollinger'in ardından mikrofona geçen Ahmedinecad, bu sözleri hakaret olarak kabul ettiğini söyledi. Nükleer silah geliştirme haklarının olduğunu savundu. Buna karşı çıkan ülkeleri "monopolcu ve bencil" olarak niteledi. İsrail'i kast ederek "Siyonist rejim haricinde herkesle dost ilişkileri kurabileceğini" anlattı. Ancak dinleyicilerden gelen "İran'da eşcinselleri idam ediyorsunuz" sözlerine verdiği yanıt önce herkesi güldürdü, ardından yuhalandı: "İran'da sizdeki gibi eşcinseller yoktur."

Bu adamı takdir ediyorum. Keşke bizdede böyle devlet adamları olsa diye iç çekiyorum. Adamın yaptığının doğruluğu tartışılır. kimine doğru gelirken kiminede yanlış gelebilir. Ancak tavrı kesinlikle vatansever bir insanın tavrı dır vesselam. Yanlışmıyım?
    selametle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de sana katılıyorum.
    Ewet keşke bizde de böyle tavrı net liderler olsa...Bence konuşmalarında da %1000 haklı...
    Amerikalılar evvela kendi popolarındaki çuvaldızı görmeliler,sonra da başkalarında iğne aramalılar...
    Dünyanınbirucundan"Bei rahatsız ediyor!!!"feryadıyla,tam dibimizdeki komşumuza müdahale ediyor ama biz terörist saldırılara karşı müdahaleyi düşündüğümüzde dahi:"HOOOP nereye?"diyor....Ve bizdeki 60 yıllık basiretsiz dış siyasetin devamı kukla yönetim de "pardon abi,seni unutmuştuk"diyor...
    İşte sn. Ahmedinejat ve colombia devlet başkanı Hugo Şavez'in farkı...
    Nükleer santraller konusunda aslında AMERİKA TERÖRİSTİ'nin asl uyarmasıı gereken İRAN veya PAKİSTAN'lı kardeşlerimiz değil;her yıl DÜNYA'NIN DENGESİNİ SARSAN DENEMELER YAPAN:ÇİN ve FRANSA olmalıydı ki BİZLER DE SAMMİMİYETLERİNE İNANIP,DESTEK VERME NOKTASINDA OLSAYDIK...Çok iyi biliniyor ki ÇOCUKLARIMIZ KIYAMETİ ÇABUK GÖRECEKLERSE sebebi BU DOYMAZ KAN İÇİCİ'leridir...
    Kıyametin erken gelmesiniin sebebi ve tek müsebbibi AMERİKA'nın ve aslında patronu İSRAİLİN KANA VE PARAYA iştahı ve NÜKLEER ENERJİ denilen silahları değil mi?
    Dolayısıyla ÇİN,HİNDİSTAN ve FRANSA vd.. de DENGE AMAÇLI GUANA DENEMELERİİ YAPIP;tabiri yerindeyse DÜNYANIN ANASINI AĞLATIYORLAR...
    Yoksa AHMEDİNEJAT'ın İRAN'ında bu işler enfazla 10 yıllık temele dayanıyor ve hiç de deneme falan duymadık...Ve ööle sanıyorum ki AMERİKAve patronlarının GAZI olmasa hiçbir ülke de bu işe dayanmaz...
    Son olarak:Sahi amerika şu Çin'e de bir bağırsa ya?Ne yapıyorsun!?dese ya!?
    SIKAR...SIKAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri