Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/22 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
222 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sunny 26 09 2007 Btm Yazilimlari Tps Auto Irdeto 2 Ok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bir tür satış stratejisi normal bord cihazı olanları yeni bord cihaz almaya zorlamaya yönelik. ancak şunuda bilsinlerki sıradan dandik, kaonun yanında geçemeyecek kalitede cihazlar hertürlü yeniliği sunarken kaonun daha cs ile ilgili bile bir adım atmaması düşündürücü. kendileri bilirler ne ekersen onu biçersin. Ben cihazımı aldığımda sınıfının en iyi destek gören cihazlarından biriydi. şimdi normal bordların bu hale düşmesi gerçekten üzücü.Yazılım desteğini çektiklerinde insanların koşa koşa yeni bord cihaz alacağını düşünmek abesle iştigal en azından bu işi bilen insanların bunu yapmayacağı aşikar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chatter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bir tür satış stratejisi normal bord cihazı olanları yeni bord cihaz almaya zorlamaya yönelik. ancak şunuda bilsinlerki sıradan dandik, kaonun yanında geçemeyecek kalitede cihazlar hertürlü yeniliği sunarken kaonun daha cs ile ilgili bile bir adım atmaması düşündürücü. kendileri bilirler ne ekersen onu biçersin. Ben cihazımı aldığımda sınıfının en iyi destek gören cihazlarından biriydi. şimdi normal bordların bu hale düşmesi gerçekten üzücü.Yazılım desteğini çektiklerinde insanların koşa koşa yeni bord cihaz alacağını düşünmek abesle iştigal en azından bu işi bilen insanların bunu yapmayacağı aşikar.
    abi stream yazilimlarindan faydalana bilirsin :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

streamda olmasa destek yok malisef saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.01.a5 e de bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12.01.a5 e de bekliyoruz

Evet sabırsızlıkla bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk.ler üstad. Galiba 12 03 A5 ler çöpe atılacak bu gidişle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunyy 1030 sky diye bir modelim var. buna şifrelerş giricem ama neyle girileceğini ve hangisini giriceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy ustaya teşekürler 12.01.a5 lere de bekliyoruz şimdiden tekrar teşekürler kolay gelsin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt snopynin mükemmel dönüsü bu adama bayılıyom yaaa iyiki geriye döndün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy hocam hoş geldin
    gidişin suskundu, dönuşun muhteşem oldu.
    çalışmalarında başarılar....

Sayfa 6/22 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri