Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/23 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
222 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny 26 09 2007 Btm Yazilimlari Tps Auto Irdeto 2 Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    veriliyor evet ama ben ilgilenmiyordum geçici olarak bazı sebeplerden ama artık burdayım kaon bordu tekrar eski günlerine döndürmeye çalışacagım..
    kolay gelsin saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstadım ellerine sağlık normal bord lara da verlirse ziyadesi ile memnun olacağız kolay gelsin...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine dönüşün muhteşem oldu usta senden 12 01 a5 leride bekliyoruz iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustam eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu kaondan sunnye dönüşüm yazılılarınıda verseniz iyi olacak ...1 sene oldu hala dönüşüm yazılımları verilmedi.bu kadar zormu yaaa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu kaondan sunnye dönüşüm yazılılarınıda verseniz iyi olacak ...1 sene oldu hala dönüşüm yazılımları verilmedi.bu kadar zormu yaaa...
    arkadaşım siz illaki sunny dönmek istiyorsanız cihazın flaşı tekrardan programlattırın şu an için başka çare yok. birde dilin kemiği yok bunada yapacak bişi yok inşallah böle bişi bir daha olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tesekkurler @snopy güzel bi dönüş oldu !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam paylaşım için tşk,dostum sağolasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy ustam hoş geldin sunny 7010 dcı 12.01.A5 bu cihaz normal board mı oluyor ,buna ait yazılımlar gelecek mi? sağol.

Sayfa 4/23 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri