Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 17/23 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223 SonSon
222 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Sunny 26 09 2007 Btm Yazilimlari Tps Auto Irdeto 2 Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz sunny7010 dcız 12 01 a5 buna göre yazılım bulamadm ne yapmam lazım
    yenı bır uydu mu satın alayım bu işlerde bıraz da acemıyımde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sademir7474 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz sunny7010 dcız 12 01 a5 buna göre yazılım bulamadm ne yapmam lazım
    yenı bır uydu mu satın alayım bu işlerde bıraz da acemıyımde
    Eh be arkadaşım bu cihaza göre kaç tane yazılım var bulamadım dersen arama yapmadın sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

buralarda var işte...illa sunny menülü yazılım arama....en nihayeti hepsi kaon boardlı....seç birini yükle birader....
    Konu bulletfromhell tarafından (16-10-2007 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eh be arkadaşım bu cihaza göre kaç tane yazılım var bulamadım dersen arama yapmadın sanırım
    var da yukluyorum menulerde değişiklik olmuyor ama bi yerde gördüm bunun hv sini değiştirmişler meler çok değişik onun için farklı i yolu varmıdedim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sademir7474 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    var da yukluyorum menulerde değişiklik olmuyor ama bi yerde gördüm bunun hv sini değiştirmişler meler çok değişik onun için farklı i yolu varmıdedim acaba
    kardeş,sen yukarda verdiğim linklerden birine tıkla,orada yazan talimatlara göre yazılımını yükle...problem çıkacağını düşünmüyorum..bi de hw'sini değiştirmişler diyorsun; o yanlış bi tabir..hw değişikliği demek cihazın ana kartının değişmesi demek..kastettiğin şey sw değişikliği olsa gerek...dediğim gibi o verdiğim linklere tıkla,oradaki talimatları uygula,eğer yine açmazsa o bölümde sorunlarını yaz ki moderatör arkadaşlar sana yardımcı olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9070 fta yazılım auto yapmıyor bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar bende Gm 7400 CIM 12.03.a5 var. Astra uydusunda premier izleyebilmek icin ne yapmam lazim? Yardim ederseniz sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maho02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9070 fta yazılım auto yapmıyor bilginize
    Yapıyor yazılım sonrası işlemleri gerçekleştirin !

Alıntı _ATi_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar bende Gm 7400 CIM 12.03.a5 var. Astra uydusunda premier izleyebilmek icin ne yapmam lazim? Yardim ederseniz sevinirim...
    edited
    Konu HCakir tarafından (16-10-2007 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merhaba
    hiç yazılım yüklemedim nasıl öğrenebilirim sunny 9080 ci için birde nerede yazılm atrırabilirim karaköyde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çaylak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merhaba
    hiç yazılım yüklemedim nasıl öğrenebilirim sunny 9080 ci için birde nerede yazılm atrırabilirim karaköyde
    Sizde atabilirsiniz RS232 data kablosu ile işlem tamam .

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri