Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Galatasaray-Bjk maçı hakkındaki yorumlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakan ve lincoln ün olmaması ibreyi beşiktaş tarafına çeviriyor, ayran kardeş
    Fazla bir zararı olmaz ama Kalli çok kötü yaptığını söyleyebilirim

MusaKa92

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalli tek patronluğunu perçinledi...demekki boşuna kalli olunmuyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kalli tek patronluğunu perçinledi...demekki boşuna kalli olunmuyor....
    Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fazla bir zararı olmaz ama Kalli çok kötü yaptığını söyleyebilirim

MusaKa92
    ustalar sabah marş ileri mağazaya gidiyorum bizim bu kereta nerden biliyor kazanacağını anlamadım yav zaten yanımda bana bakarakta gülüyor ah ah beşiktaş ah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaraya hayırlı olsun
    kalliyi tebrik ederim ne cesaret ama kazandı demekki futbolu okumuş bir insan
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar sabah marş ileri mağazaya gidiyorum bizim bu kereta nerden biliyor kazanacağını anlamadım yav zaten yanımda bana bakarakta gülüyor ah ah beşiktaş ah
    boşver kardeş beşiktaşı...cacık olmaz bizimkilerden...başkan 4 yıldır aynı...4 teknik direktör ve 4 farklı takım konsepti....başarısızlık daim ise sorun yerinde sabit duranlardadır...biraz beşiktaşı düşünse başkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarını saymama gerek bile yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SESSİZ DERBİNİN GALİBİ ASLAN!

''Türk futbol tarihine'' ''Sessiz derbi'' olarak gecen alş samiyendeki G.Saray, Beşiktaş maçında perdeyi Hakan Balta açtı cevap Tello'dan geldi. İlk yarısına iki gol gol sıgan dev maçta, Hakan Şükür ve Lincoln disiplin cezalarıyla tribünde yer alırken ikinci yarıda son sözü Nonda söyledi: 2-1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boşver kardeş beşiktaşı...cacık olmaz bizimkilerden...başkan 4 yıldır aynı...4 teknik direktör ve 4 farklı takım konsepti....başarısızlık daim ise sorun yerinde sabit duranlardadır...biraz beşiktaşı düşünse başkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarını saymama gerek bile yok...
    neyse sağlık olsun gelecek sefere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyse sağlık olsun gelecek sefere
    valla çokta umurumda değil açıkçası..zaten maç öncesi ankettede g.sarayın favori olduğunu yazmıştım....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmış,bjk kazanmış,fener şampiyon olmuş,trabzon küme düşmüş vs...umurumda değil....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla çokta umurumda değil açıkçası..zaten maç öncesi ankettede g.sarayın favori olduğunu yazmıştım....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmış,bjk kazanmış,fener şampiyon olmuş,trabzon küme düşmüş vs...umurumda değil....
    usta benim şu an fenerbahçede bildiğim şimdiki volkan kaleci tanırım ve haticeye değil neticeye bakarım ve benim'de pek futbol'la aram yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta benim şu an fenerbahçede bildiğim şimdiki volkan kaleci tanırım ve haticeye değil neticeye bakarım ve benim'de pek futbol'la aram yok
    doğrudur kardeş...saygı duyarım...ben işin göz zevki kısmıyla ilgiliyim....onun için yabancı kanallarda ingiltere premier ligi,ispanya la liga ve italyan serie A'yı seyredip bu keyfimi tatmin ediyorum zaten...galiba bizimkilerde de Fox TV ingiltere premier ligi maçlarını yayınlıyomuş...türk kanallarını tercih eden kardeşlerimizede orayı seyretmelerini tavsiye ederim...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri