Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Galatasaray-Bjk maçý hakkýndaki yorumlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hakan ve lincoln ün olmamasý ibreyi beþiktaþ tarafýna çeviriyor, ayran kardeþ
    Fazla bir zararý olmaz ama Kalli çok kötü yaptýðýný söyleyebilirim

MusaKa92

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kalli tek patronluðunu perçinledi...demekki boþuna kalli olunmuyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kalli tek patronluðunu perçinledi...demekki boþuna kalli olunmuyor....
    Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fazla bir zararý olmaz ama Kalli çok kötü yaptýðýný söyleyebilirim

MusaKa92
    ustalar sabah marþ ileri maðazaya gidiyorum bizim bu kereta nerden biliyor kazanacaðýný anlamadým yav zaten yanýmda bana bakarakta gülüyor ah ah beþiktaþ ah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

galatasaraya hayýrlý olsun
    kalliyi tebrik ederim ne cesaret ama kazandý demekki futbolu okumuþ bir insan
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ustalar sabah marþ ileri maðazaya gidiyorum bizim bu kereta nerden biliyor kazanacaðýný anlamadým yav zaten yanýmda bana bakarakta gülüyor ah ah beþiktaþ ah
    boþver kardeþ beþiktaþý...cacýk olmaz bizimkilerden...baþkan 4 yýldýr ayný...4 teknik direktör ve 4 farklý takým konsepti....baþarýsýzlýk daim ise sorun yerinde sabit duranlardadýr...biraz beþiktaþý düþünse baþkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarýný saymama gerek bile yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SESSÝZ DERBÝNÝN GALÝBÝ ASLAN!

''Türk futbol tarihine'' ''Sessiz derbi'' olarak gecen alþ samiyendeki G.Saray, Beþiktaþ maçýnda perdeyi Hakan Balta açtý cevap Tello'dan geldi. Ýlk yarýsýna iki gol gol sýgan dev maçta, Hakan Þükür ve Lincoln disiplin cezalarýyla tribünde yer alýrken ikinci yarýda son sözü Nonda söyledi: 2-1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    boþver kardeþ beþiktaþý...cacýk olmaz bizimkilerden...baþkan 4 yýldýr ayný...4 teknik direktör ve 4 farklý takým konsepti....baþarýsýzlýk daim ise sorun yerinde sabit duranlardadýr...biraz beþiktaþý düþünse baþkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarýný saymama gerek bile yok...
    neyse saðlýk olsun gelecek sefere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    neyse saðlýk olsun gelecek sefere
    valla çokta umurumda deðil açýkçasý..zaten maç öncesi ankettede g.sarayýn favori olduðunu yazmýþtým....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmýþ,bjk kazanmýþ,fener þampiyon olmuþ,trabzon küme düþmüþ vs...umurumda deðil....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla çokta umurumda deðil açýkçasý..zaten maç öncesi ankettede g.sarayýn favori olduðunu yazmýþtým....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmýþ,bjk kazanmýþ,fener þampiyon olmuþ,trabzon küme düþmüþ vs...umurumda deðil....
    usta benim þu an fenerbahçede bildiðim þimdiki volkan kaleci tanýrým ve haticeye deðil neticeye bakarým ve benim'de pek futbol'la aram yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta benim þu an fenerbahçede bildiðim þimdiki volkan kaleci tanýrým ve haticeye deðil neticeye bakarým ve benim'de pek futbol'la aram yok
    doðrudur kardeþ...saygý duyarým...ben iþin göz zevki kýsmýyla ilgiliyim....onun için yabancý kanallarda ingiltere premier ligi,ispanya la liga ve italyan serie A'yý seyredip bu keyfimi tatmin ediyorum zaten...galiba bizimkilerde de Fox TV ingiltere premier ligi maçlarýný yayýnlýyomuþ...türk kanallarýný tercih eden kardeþlerimizede orayý seyretmelerini tavsiye ederim...

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri