Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: yeni keyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yeni keyler

degerli arkadaslar kusuruma bakmayin ama bir sorum olacak internetteveya herhangi bir web sitesinde yayinlanan bu D+ olsun veya diyer sifreli pakketlerin keyleri nasil internete geliyor daha dogrusu bunlari kim acikliyor bazen okuyorum keyler publik oldu diye ama kimler yapiyor herhalde yayin kuruluslari kendileri vermiyor bunu merak etmemim sebebi ben genellikle kendi yagimla kavrulmayi severim yani kendim yapmak isterim tabi elimden geldiyi kadar ama bu konuda hep baskalarina bagli kaliyoruz yani keyler aciklanacak biz de her hangi bir web sitesine girip (tesekuredip) keyleri veya softcam dosyasini indirip yukleyeceyiz
    bilgisi olan arkadaslar bu konuda beni veya bu konuda merakli olan arkadaslari
    aydinlatirsa cok sevinirim
    makay is online now Kurallara Aykırı Mesajı Bildir Mesajı Düzenle / Sil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşveeeeer üzümü ye bağını sorma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı keyler hacker denen kişiler tarafından değişik programlarla bulunuyor.Bazılarıda her ne kadar inkar etselerde yayıncı kuruluşlar tarafından sıdırılıyor.Türkiye'de bu hackerlardan varmı diye sorarsanız bildiğim duyduğum yok

Genelde ya Ruslardan yada çekik gözlülerden çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAON-TR arkadas beni bu konuda aydinlattigin icin tesekurler ,sayin kanaryam 1950 arkadas uzumu yemek guzel ama heb boyle dusunduyumuzden geride kaldik yani cahil kaldik allah herkese akil vermis fikir vermis neden onlar yapabiliyorda biz yapamiyoruz cunku hep baskasindan bekliyoruz (yani uzumu ye bagini sorma )ama bu pasif dusunceyle heb kendimizi aldatiyor vede baskalarinin adeta kolesi oluyoruz tabiki bunlar benim kendi sahsi dusunclerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri