REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 28 Eylül 2007 ‘den Itibaren Kanallar şifreleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MOVIES24 gibi kaliteli kanallarda geliyor yakında arkadaslar digiturke rakip sayılır duruma gelecektir ama kimsede beleş olacağini sanmasın ancak d kanalları beleştir şifreli olarak olarda pek kaliteli değildir bu arada ayda 9,5 ytl taksitle kampanya baslamıştır ilk mesajdaki duyuru gözden geçirilsin lütfen bazı kanallar zaten şifreli 28 eylul günü şifrelenecek olablar yazılsın lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dsmart + Digitürk bence bir D+ yapmaz.Bunlar cihaz satmak için oyun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MOVIES24 gibi kaliteli kanallarda geliyor yakında arkadaslar digiturke rakip sayılır duruma gelecektir ama kimsede beleş olacağini sanmasın ancak d kanalları beleştir şifreli olarak olarda pek kaliteli değildir bu arada ayda 9,5 ytl taksitle kampanya baslamıştır ilk mesajdaki duyuru gözden geçirilsin lütfen bazı kanallar zaten şifreli 28 eylul günü şifrelenecek olablar yazılsın lutfen
    dostum bana gelen maili olduğu gibi yazdım onların yazdığı şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boş işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende dün D Spor'un reklamlarında gördüm kanaların şifrelenceği haberini....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay.o kadar üzüldüm şifrenecek diye.başka kanal izlemiyordum.ne yapacağım.kara kara düşünüyorum.zaten izlenmeyen kanallar dı eh.şifrelesinlerde bizde kurtulalım.teşekkürler
    verdiğiniz bilgi için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay.o kadar üzüldüm şifrenecek diye.başka kanal izlemiyordum.ne yapacağım.kara kara düşünüyorum.zaten izlenmeyen kanallar dı eh.şifrelesinlerde bizde kurtulalım.teşekkürler
    verdiğiniz bilgi için.
    onlar şifreyi kendilerine koymuş olur.zaten kim izliyor ki....ben de kara kara düşünsem mi? acaba .................:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en çok discoverye üzülüyorum çok alışmıştım bu kanala gerçekten kanal gibi kanal yani
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifrelense ne yazar şifreli olsada arada sırada Discovery Channel
    tv seyrederdim o da gidiyor sağlık olsun sonunda cine5 gibi olur gider eskiden daima şifreliydi şimdi kimse fazla seyretmiyor neyse bilgin için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart kanalları bir işe yaramaz bence.Turkmax var digiturkte e kaliteli filmleri yayınlıyor eglence programları vs seyler var. Dsmartta ben görmedim hiç kaliteli film

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri