Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Top 20 Hakkında!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Top 20 Hakkında!!!

Arkadaşlar forumdaki aktif uyelerin ve onlinenin cok artması nedeniyle top 20 ek bir yuk getiriyor ana sayfaya ve acılımını engelliyor.Bu yüzden Top 10'a düşürülmüştür.

Sizler yinede top 20-30-50 den bakmak isterseniz bu linkten bakabilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bilginize sunarım:45:
    Konu Admin tarafından (26-09-2007 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

top 10 üyeler listesinin kaldırılmasını desteklemiyorum...en azından 1 yıldır siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dışında üye olarak bi tek benim ismim var orada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    top 10 üyeler listesinin kaldırılmasını desteklemiyorum...en azından 1 yıldır siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dışında üye olarak bi tek benim ismim var orada...
    Umsado zaten o mesajı 2 gunde yaptı(Dünya rekoru kıracaktı az kalsın yemek tarifi vererek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Umsado zaten o mesajı 2 gunde yaptı(Dünya rekoru kıracaktı az kalsın yemek tarifi vererek
    ...demekki şimdilerde yemekle ve aşçılıkla ilgili bi forum kurdu kendine ki 1 senedir buraya uğramıyo....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende keyfimi yaşayamadım Asıl olan yardım etmek sonucta tam yol gaza devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fark etmez SUPERSATFORUM'a yakışır en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanızla ve azda olsa faydamız dokunursa ne mutlu bizlere saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fark etmez SUPERSATFORUM'a yakışır en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanızla ve azda olsa faydamız dokunursa ne mutlu bizlere saygılar
    Teşekkur ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkur ederiz
    rica ederim ustalar benim içimden geleni samimiyetle açıklıyorum ve bu forumda yeni yeni üye'ye ve çok önceden üye'ye kayıtlı arkadaşlar olsun birlik ve beraberlik içinde en iyisini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. layık görüyorum

!!! güzele ne yakışmaz canım !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayınca Top liste konmuştur tekrardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayınca Top liste konmuştur tekrardan
    Eyvallah ağa...bence de şimdi daha iyi oldu...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri