REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Galatasaray-Bjk maçı sonucu sizce ne olur?

Katılımcı sayısı
215. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galatasaray

130 60.47%
  • Beşiktaş

58 26.98%
  • Berabere

32 14.88%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Galatasaray-Bjk maçı sonucu sizce ne olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    savunmamız açık vermezse maçı kesin biz alırızda yani cimbom savunmadan yana dertliyim canlı bomba servet kalecimizde biraz sakat valla ama herşeye rağmen biz kazanıcaz inşallah
    servet bizdeyken bizde senin gibi endiseliydik gercekten canli bomba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık saatler kaldı bakalım seyircisiz maçın ne kadar futbol zevki olacak bu derbinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim temenim bjk alır yani bir fenerli olarak en azından bjk nin berabere bitirmesini istiyoruz macı hadi bjk umarım alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berabere biter.gol olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GALATASARAY ın galip gelmesini diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bi galatasaraylıyım ama beşiktaşıda seviyorum umarım biz kazanırız ve bol gollü bi maç olur 2 takımada başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bir GS olarak takımımın kazanmasını istiyorum ama berabere bitmesini işaretledim. Berabere bitmesi en iyisi.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık yorumlanacak tarafı kalmadı hakan ,lincoln ,ayhan, hasan yok yenerse galatasaray mucizevi bişey olur herlade

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cimbom'da Lincoln sürprizi!
    29 Eylül 2007 Cumartesi 15:54
    Bugünkü derbide Galatasaray'ın kadrosu şok edecek. Feldkamp'tan şok karar...
    Galatasaray'da, Turkcell Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta Hakan Şükür ve Lincoln'ün maç kadrosuna alınmadı.

Feldkamp disiplinsiz davranışları olduğunu öne sürdüğü sarı kırmızı takımın Brezilyalı yıldızı Lincoln ile golcüsü Hakan Şükür'ü 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten, iki oyuncunun kadroya alınmamasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, konuyla ilgili Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Feldakmp'ın kafasındaki stratejiye göre sarı-kırmızılı takım bu akşam sahaya şu 11 ile çıkacak:

Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray 130 60.47%
    Beşiktaş 58 26.98%
    Berabere 32 14.88%

oylama bu şekilde bitmiştir ve galatasaray maçı 2-1 kazanarak çogunlugun dediğine uymuştur

Konu Kapanmıştır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri