Artık saatler kaldı bakalım seyircisiz maçın ne kadar futbol zevki olacak bu derbinin
benim temenim bjk alır yani bir fenerli olarak en azından bjk nin berabere bitirmesini istiyoruz macı hadi bjk umarım alır
berabere biter.gol olmaz.
GALATASARAY ın galip gelmesini diliyorum.
ben bi galatasaraylıyım ama beşiktaşıda seviyorum umarım biz kazanırız ve bol gollü bi maç olur 2 takımada başarılar
Bende bir GS olarak takımımın kazanmasını istiyorum ama berabere bitmesini işaretledim. Berabere bitmesi en iyisi.
Saygılar.
artık yorumlanacak tarafı kalmadı hakan ,lincoln ,ayhan, hasan yok yenerse galatasaray mucizevi bişey olur herlade
Cimbom'da Lincoln sürprizi!
29 Eylül 2007 Cumartesi 15:54
Bugünkü derbide Galatasaray'ın kadrosu şok edecek. Feldkamp'tan şok karar...
Galatasaray'da, Turkcell Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta Hakan Şükür ve Lincoln'ün maç kadrosuna alınmadı.
Feldkamp disiplinsiz davranışları olduğunu öne sürdüğü sarı kırmızı takımın Brezilyalı yıldızı Lincoln ile golcüsü Hakan Şükür'ü 18 kişilik maç kadrosuna almadı.
Sarı-kırmızılı kulüpten, iki oyuncunun kadroya alınmamasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, konuyla ilgili Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.
Feldakmp'ın kafasındaki stratejiye göre sarı-kırmızılı takım bu akşam sahaya şu 11 ile çıkacak:
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan
Galatasaray 130 60.47%
Beşiktaş 58 26.98%
Berabere 32 14.88%
oylama bu şekilde bitmiştir ve galatasaray maçı 2-1 kazanarak çogunlugun dediğine uymuştur
Konu Kapanmıştır!!!
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri