REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Çok Ayip Ettİnİz- Mİ ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Çok Ayip Ettİnİz- Mİ ?

Menü şekli, Kullanım kolaylığı ve Görüntü kalitesiyle GOLDMASTER hala bir numaralı cihaz. Fakat onun yanında yıllardır severek kullandığım 20300 cı serisi cihazlara bir türlü yazılım varmediniz veya veremediniz. GOLDMASTER la mukayese edilmiycek cihazların bile tps auto yazılımları vermesi ve GOLDMASTER in bunu başaramaması veya tüketicileriyle ilgilenmemesi beni üzüyor. Lütfen artık! Size yakışmıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ben 11300 e yazılım beklemeyi bir yıl önce bıraktım cihazı aldığımın çok altında bir fiyata sattım.Onun yerine 9000 serisinden aldım...Benim fikrim.kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede 9450 var ama yazılım olmadıktan sonra neye yarar satış sonrası hizmet sıfır kaç kere goldmaster a mail attım cevap veren bile yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pisisik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Menü şekli, Kullanım kolaylığı ve Görüntü kalitesiyle GOLDMASTER hala bir numaralı cihaz. Fakat onun yanında yıllardır severek kullandığım 20300 cı serisi cihazlara bir türlü yazılım varmediniz veya veremediniz. GOLDMASTER la mukayese edilmiycek cihazların bile tps auto yazılımları vermesi ve GOLDMASTER in bunu başaramaması veya tüketicileriyle ilgilenmemesi beni üzüyor. Lütfen artık! Size yakışmıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, bırakın satış sonrası hizmeti adamlar 2010 yılına kadar garati verdikleri kartlar elimizde kalakaldı. Kartların açtığı iki kanal uçtu. Sonra birkaç ay tek kanal verdiler. Ondan da vazgeçtiler. Konu başlığındaki Mİ eki fazla bile. Hemde katmerli ayıp ettiler. Ve hala utanmadan bizim cihazlarımız şöyle, bizim alıcılarımız böyle diye tvlerde reklam veriyorlar. İnsanda yüz olması lazım. Tam Türkiyelik bir durum. Senin alıcın altın olsa ne yazar kardeşim, verdiğin sözü tutmadıktan sonra. Bu bir şirketi kötüleme, karalama asla değil. Aksine firmaların bu tür verdiği sözleri tutmamalarını dile getirmedir. Yüzbine dayanan seri üreteceğine adam gibi beş-on seri üret ve müşterilerini menmun et. Tabi burda amaç müşteri değil; klasik şark kurnazlığı olunca, kısa vade de ne vurursam kardır mantığı işlemektedir. GM 11400 cim elimde öylece kalakaldı şimdi. Başka bir marka alıcı almayı düşünüyorum ilk fırsatta. Ve bu markayı da çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum artık. Daha fazla yazmayım, yazdıkça asabım bozuluyor.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri