REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Piramitler hakkında ilginç bilgiler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Piramitler hakkında ilginç bilgiler..

PİRAMİTLER

Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce km. uzaktadır.

* Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir.

*Piramit kimin adına yapıldıysa,onun bulunduğu odaya, yılda iki defa güneş girmektedir.(kişinin doğduğu ve tahta çıktığı günler.)

* Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan; mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüşlerdir.
    * Piramitlerin içerisinde ultra sount,radar,sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır.

*Kirletilmiş suyu, birkaçgün ‘’paramit’’in içine bırakırsanız ,suyu arıtılmış olarak bulursunuz.

* Piramitlerin içinde sut birkaç gün süreyle taze kalır ve daha sonar hiç bozulmadan yoğurt haline gelir.

*Bitkiler piramitin içinde daha çabuk büyür.

* ’’Piramit’’in içine bırakılmış su beş hafta süreyle bekletildikten sonar yüz losyonu olarak kullanılır.

* Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku yaymadan piramitler içinde mumyalaşır .

* Kesik,yanık,sıyrık gibi yaralar bir piramidin içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir.

* Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğuna hakkında bir bilgi yoktur.Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldular ya da aynı yerde birkaç tur attılar fakat bu odaların içlerini göremediler.

* Piramitlerin içi yazın soğuk,kışın sıcak olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizzat gidip mısırda kahirede yakından inceledim inanılmaz entresan bir yapıları var yok böyle bir mimarlık
    bir rivayete göre cinlerin yaptıgı söyleniyor bir rivayete göre o yöre insanının yaptıgı söyleniyor ama yapılması hiçte kolay değil söyleyeyim devasa büyüklükteler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizzat gidip mısırda kahirede yakından inceledim inanılmaz entresan bir yapıları var yok böyle bir mimarlık
    bir rivayete göre cinlerin yaptıgı söyleniyor bir rivayete göre o yöre insanının yaptıgı söyleniyor ama yapılması hiçte kolay değil söyleyeyim devasa büyüklükteler
    selametle
    usta konuyu açtım çünkü bir oraya giden bu forum'da sizi biliyorum keşke yerinizde değil beraber orda olmak isterdim nede olsa bilgilisiniz bu konuda ama bu piramitler ilgimi çok çeker ve eni sonunda allah kısmet ederse gideceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta konuyu açtım çünkü bir oraya giden bu forum'da sizi biliyorum keşke yerinizde değil beraber orda olmak isterdim nede olsa bilgilisiniz bu konuda ama bu piramitler ilgimi çok çeker ve eni sonunda allah kısmet ederse gideceğim
    gidin tabi çok gizemli bir yer orası
    özellikle firavun hakkında biraz bilgi edinen ve o toprakları gören kimsenin yada gayrimüslimin müslüman olmaması içten bile değil
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri