usta konuyu açtım çünkü bir oraya giden bu forum'da sizi biliyorum keşke yerinizde değil beraber orda olmak isterdim nede olsa bilgilisiniz bu konuda ama bu piramitler ilgimi çok çeker ve eni sonunda allah kısmet ederse gideceğim
usta konuyu açtım çünkü bir oraya giden bu forum'da sizi biliyorum keşke yerinizde değil beraber orda olmak isterdim nede olsa bilgilisiniz bu konuda ama bu piramitler ilgimi çok çeker ve eni sonunda allah kısmet ederse gideceğimbizzat gidip mısırda kahirede yakından inceledim inanılmaz entresan bir yapıları var yok böyle bir mimarlık
bir rivayete göre cinlerin yaptıgı söyleniyor bir rivayete göre o yöre insanının yaptıgı söyleniyor ama yapılması hiçte kolay değil söyleyeyim devasa büyüklükteler
selametle
gidin tabi çok gizemli bir yer orasıusta konuyu açtım çünkü bir oraya giden bu forum'da sizi biliyorum keşke yerinizde değil beraber orda olmak isterdim nede olsa bilgilisiniz bu konuda ama bu piramitler ilgimi çok çeker ve eni sonunda allah kısmet ederse gideceğim
özellikle firavun hakkında biraz bilgi edinen ve o toprakları gören kimsenin yada gayrimüslimin müslüman olmaması içten bile değil
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri