Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next Super Plus(USB)Hazır Kanal Listesi(16.01.2008)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kanal listesi için ellerine sağlik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaslar ben bu yazilim isinde yeniyim dun bu kanal listelerini kurdum kabul ettik yukledi ancak sonra kanal yok dedi yeni taratim kurdum hazir kanalari goremedim acaba nasil yukleniyor bu kanalar asama olarak anlatirsaniz sevinirim kusura bakmayin acemiyiz istee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam paylaşım için tşk.sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 uydulu liste 08.11.2007 Tarihinde arattırma yapıldı tum liste
    • -TURKSAT (Ulusal favori kanallar sıralı sekilde-Reklam kanalları biryerde-d smart ve digiturk sonda))
    • -HOTBİRD(G box ve emu ile izlenen kanallar+Reklamlı ****** kanallar sonda)
    • -ASTRA (Premier paketinin yeni transpoderleri eklenmiş halde)
    • -EUTELW3 ( LİG TV AİLE Paketi sıralı)
    NOT :21.10.2007 Tarihli yazılımla uyumlu Listedir.
    Sanirim arkadaslar mesgul bana donen yok bekliyorum bakalim neden boyle oluyormus sanirim ben beceremedim bu isi ne dersiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaslar ben bu yazilim isinde yeniyim dun bu kanal listelerini kurdum kabul ettik yukledi ancak sonra kanal yok dedi yeni taratim kurdum hazir kanalari goremedim acaba nasil yukleniyor bu kanalar asama olarak anlatirsaniz sevinirim kusura bakmayin acemiyiz istee
    Cihaz olarak sizde ne var next super plus serisi 2 model biliyorsunuz birisi usbli birisi usb siz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasim bu kanal bilgisi zaten usbli benimkide usbli next super 2000 cis usbden kurdum ve islem bittikten sonra hic kanal kalmamis malesefff,tekrar aratirip taratim ve yeniden duzenledim malesef,bana bu usbi den nasil kuracagimi anlatan arkadaslar olursa ikrama gecer ne diyeyim ben beceremedim ..

makinam next2000 cis super yazilimlari usb den atmistim sorun olmamisti..
    Konu Simba tarafından (12-11-2007 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınıza cevap gelmesini bekleyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    makinam next2000 cis super yazilimlari usb den atmistim sorun olmamisti..
    Arkadaşım sorun olmaması lazım kaç kişi indirmiş listeyi sorun olsa herkes burada yazardı şu an için sorun yok hazır listeyi birde rs 232 ile deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sorun olmaması lazım kaç kişi indirmiş listeyi sorun olsa herkes burada yazardı şu an için sorun yok hazır listeyi birde rs 232 ile deneyin
    Arkadasim sanirim ben yanlis islem yaptim ben sanirim usteki hazir kanalri usb attim ordanda yukledim hersey tamam gunceleme basarili oldu dedi ama kanallar silinmis yeniden taratim kurdum acaba bir yerde yanlismi yaptim bilmiyorum bu arada rs 232 kelimesininde ne oldugunu anlamadim zaten kusura bakma kardesim sanada rahatsizlik verdim ama napiyim beceremedik iste..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasim sanirim ben yanlis islem yaptim ben sanirim usteki hazir kanalri usb attim ordanda yukledim hersey tamam gunceleme basarili oldu dedi ama kanallar silinmis yeniden taratim kurdum acaba bir yerde yanlismi yaptim bilmiyorum bu arada rs 232 kelimesininde ne oldugunu anlamadim zaten kusura bakma kardesim sanada rahatsizlik verdim ama napiyim beceremedik iste..
    Yon usta rs 232 bilgisayar ile cihaz arasından baglantı kuran kablo sekli onunla at demek istemiştim usb ilede olur ama neden sende olmadı hayret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istersen sirasi ile anlatayim arkadasim burdan yukledim eve gittim usb den kurdum direk gunceliyor dedim yukseltme falan dedi sonra islem basarili oldu dedi bende actim ama hic kanal kalmamis yeniden kendim taratim ,acaba yazilimla ilgili sorunmu var yada bu siralamada bir yanlis mi yaptim bilmiyorum tam ama sonuc olmadi iste malesef bana anlatirsan sirasi ile tekrar denerim mutlaka ben yanmis yapmisimdir bir yerde eminim ama nerde oldugunu bilmiyorum..

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri