REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Humax IRCI 5400Z ID OAK-II MK3 0016.0600

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Humax IRCI 5400Z ID OAK-II MK3 0016.0600

selam dostlar
    bu cihaza reset yapip yeniden kurdum. bende 4 adet lnb var deisek (A)astra,(B) hotbird,(C) türksat ve (D) astra 23. kanallari arattim tek tek buldum fakat
    simdi astrdan hotbirde gecis yapmiyor veya tersi hotbirdden astraya. misal hotbird deyken astra daki bir kanala gecince hic resim yok. menü insalasyona girip bakiyorum deisek hala hotbirdde. yani deisek B den A ya gecmesi lazimken B de kaliyor . deisek´i elle degistirerek istedigim satalite ve kanala bakabiliyorum. baska bir receiver´le denedim sorun yok catidaki deisek sorunsuz calisiyor. bu durum humax´sin kendinden kaynaklaniyor. nerede hata yaptim bilmiyorum iki defa degisik yazilimlarla yeniden kurdum hep ayni manuel elle hersey ok.
    sayin ustalarimin bilgilerine sunar verecekleri cevap icin simdiden tesekkür eder sagilar sunarim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadasim cihazina <diseque setting >yukle olmasi lazim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadasim
    vermis oldugun cevap icin tesekkürler yaliniz bu settingi nereden bulabilirim ve yüklemesi nasil bir zahmet ilgilenirseniz cok makbule gecer saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadasim gec cevap icin ozur dilerim. once bilgisayarina HUMAX TOOLBOX yukle ve kur onun icinde HUMBOX 4.1 var onu, ac dosya ac tikladikdan sonra gonderdigim cyrus fta'yi al sonra humbox'un yukarida anten resmi var ona tikla ve cihazini arka dugmeden acdigin an transfer baslamis olacakdir cihazinda END yazinca cihazda acmis oldugun dugmeyi kapat , ve ac setting yuklenmis olacakdir kolay gelsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart humax 5400Z

selam arkadasim
    göstermis oldugun yakin ilgiden dolayi cok tesekkür ederim. sizin önerinizide denedim olmuyor, defalarca komple restledim yinede olmadi A,B,C de sorun yok ancak nasilki D ye gecip kanal yükleyince otamatik gecis yapmiyor.installationa girip hangi uyduya bakacaksam misal astra diseqeu A yapiyorum sorunsuz bakabiliyorum her baska bir uyduda olan kanala gecince mecburen elle manuel diseqeu degistiriyorum.
    saglikli bir yasam diler saygilar sunarim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri