Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Genç bayan mühendisin feci ölümü

  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Genç bayan mühendisin feci ölümü

    Genç bayan mühendisin feci ölümü



    ÝSKÝ inþaatýndaki çalýþmalar sýrasýnda halatý kopan 5 tonluk boru, genç bir mühendis kadýnýn ayaðýný kopardý. Mühendis kadýn, kaldýrýldýðý hastanede kan kaybýndan hayatýný kaybetti.


    Olay, Sarayburnu Sahili'nde Kutay Ýnþaat'a ait, ÝSKÝ'nin, Asya Bölgesi Muhtelif Ýçme Suyu Þebekesi Kat Ayrýmý Yeni Boðaz Geçiþ Alaný inþaatýnda, saat 18.00 sýralarýnda meydana geldi.

    Bir çocuk annesi Gülseren Yurttaþ (34), inþaat çalýþmalarý sýrasýnda çalýþmalarý kontrol ederken, vincin kancasýnda ipe baðlý olarak bulunan 5 ton aðýrlýðýndaki plastik boruyu taþýyan halatlar koptu. Kopan halattan sýyrýlan su borusu, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Gülseren Yurttaþ'ýn ayaðýna düþtü.

    Ayaðý kopan Yurttaþ için inþaat sahasýnda bulunan iþçiler olay yerine saðlýk ekiplerini çaðýrdý. Ýlk müdahalesi olay yerinde yapýlan Yurttaþ, ambulansla kaldýrýldýðý Taksim Ýlkyardým Hastanesi'nde kan kaybýndan hayatýný kaybetti.

    Gülseren Yurttaþ'ýn inþaat sahasýnda 15 gündür çalýþtýðý öðrenildi.

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Ne diyeyim abi burasý Türkiye çok görmemek lazým, bizde hayat kurtarmak hikaye , Allaha emanet yaþýyoruz.Þimdi ben size geçenlerde üye olduðum bir gazetenin siteindeki haberi anlatayým, olaylar benzer ama tek fark var bu olayda timsah baþrolde.
    Yabancý ülkenin birinde adam nehir kenarýnda gezinirken timsahýn saldýrýsýna uðruyor.Timsah vatandaþýn kolunu koparýyor(bunlar fotoðraflarla gösterilmiþ), vatandaþa hemen müdehale edilip hastaneye kaldýrýyorlar, diðer yandan timsahý silahla vurup vatandaþýn kolunu timsahýn aðzýndan alýp adamýn kolunu dikiyorlar.Vatandaþ yoðun bakýmda yatýyor en azýndan bizdeki gibi kan kaybýndan falan ölmuþ de deðil.
    Yani kýsaca Allaha emanet olun burasý Türkiye...
    Genç mühendis arkadaþýma Allah tan Rahmet kederli ailesine baþ baþsaðlýðý ve sabýrlar dilerim.
    Saygýlar,
    Konu ozay_74 tarafýndan (28-09-2007 Saat 11:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •