Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Mevlana & Hacı Bektaş Veli.....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen heralde ben verdim diye bunu boarda toplam 3 kişi okumuş...yaw arkadaşlar siz hikayeye bakın...ben yazmadım bunu merak etmeyin...sadece aktarıyorum sizlere....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülen heralde ben verdim diye bunu boarda toplam 3 kişi okumuş...yaw arkadaşlar siz hikayeye bakın...ben yazmadım bunu merak etmeyin...sadece aktarıyorum sizlere....
    sagolasın candost.senin bütün yazılarını mumkun oldugunca okuyorum .emeklerin için çok tşk ediyorum.saglicakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardaş eline sağlık,sağolasın.ama yinede şu mesajına samimi olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu dönemde insanların böyle üstün düşünce ve paylaşıma sahip büyüklerimize gereksinimi var. İnsanlık çok şeyler yitirdi. Bu örneklerden ders alabilsek biraz bu gibi ulularımızın örneklerinden bir takım davranışlar kazanabilsek herhalde ülkemiz ve komşularımız daha da geniş dünya daha yaşnılır olabilir. Bu sitede böyle bir bölüm açılsa böyle güzel örnekler yauınlansa çok güzel olur. Teşekkür ederim size.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri