düşünüyorumda ve hep düşündüm de benim inancım yüce yaratıcı ile benim aramdadır son peygamberimiz bellidir bunun dışında benim aramda artık korktugum inandıgım secde ettigim cc
yüce yartıcım ile hiç bir mezhep tarikat imamı olamaz kabul etmem tabiki bu benim düşüncemdir ışıgım yolum bana ve bize indirilen kurandır islama hizmet etmiş kardeşlerimiz
atalarımız çoktur bunun minntarız ama bu atalarımıza bu dünyada ünvan ve mevki vermek ve
o şekilde anmak son derece yanlıştır işte -örnek hazretleri kelimesi şıh hazretleri gibi buna benzer yakıştırmalar yapmak bu şekilde hitap etmek anmak mevki ve makam vermek allaha --
şirk koşmaktır biz kulları olarak nasıl oluyorda kul kulu kutsar gibi mevki ve makam veriyoruz islama hizmet etmiş büyüklerimize insan dinden çıkar kula kulluk varmıki dinimizde bu yanlışlar yüz yılardır yapıldı ...
islama hizmet etmiş kişilerin sahısların mevki ve makamını ancak yaratıcımız belirler ama biz insanlar yuz yılardır bu yanlışı yapıyoruz nedennnnn bu kadar agır cahileyet iki taş dikilmiş
bir mezar başında bakıyorsunuz kalabalık eee işte burda şu hazretleri yatıyor nerden biliyorsunuz hazretleri oldugunu neden biz insanlar allah ile aramıza her zaman aracı koymaya bakarız rüşvet verir gibi neden biz insanlar istegimizi yüce yaratıcımızdan bagışlayan esirgeyen
allahımızdan istemeyiz gideriz onun yaratıgı ve toprak oldugu rahmetlilerden bekleriz çok merak ediyorum dogrusu MÜSLÜMANMIYIZ HİRİSTANMIYIZ nerde var bu cahaliyet ya...
benim inancım secde etmem banadır bana yazılır nedir bu tarikat olayları tarikatlar olmasa
biz müslüman degilmiyiz yani utanmalıyız utanmalıyız tarikat iamamlarını andıgımız ve korktugumuz gibi bagışlayan esirgeyen allahı anmıyoruz utanmadan aramıza kul sokuyoruz inancımızla bagdaşıyormu bitmedi gitti bu put pereslik ....
yılardır bu günah şunu yapma şu günah diye diye kulaktan dolma hurafelerle bu dine verilen zararlar yetmedimi her şey günah oldu ama duaaa ede ede de hiristiyalıgın baskısındanda kurtulamadık bugün sormak istiyorum bakın çevrenize hangi müslüman ülkseinde huzur ve refahh var çok çok paraları oldugu halde niye yok huzurları çünki cahiliyetten kurtulamadılar bir türlü allaha şirk koşmayın beyler şu tarikatmış bu tarikatmış yıllardır bu millet duuaa ede ede gökten gelecek diye bekledi gündüz duaa gece yatagını düşündü bu millet insanlık için bakın müslümanlar olarak ne mucitligimiz var insanlar için ne yaptık ne ürettik...
saygılar...

Teşekkur:

Yer imleri