REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: bu otobüste yok yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok bunların dizaynı hız için değil...özellikle otobüsün boş ağırlığının 27 ton olduğunu düşünürsek....bu yüksek motor hacmi ve sıkıştırma oranı bu araca 400 beygirlik bi güç kazandırıyor...bu güçte özellikle böylesine devasa bir kütlenin özellikle yokuş çıkmada devir kaybetmemesi ve düz yoldada çok kısa sürede hızlanabilmesine olanak sağlıyor...farklı modellere göre değişmekle birlikte türkiyedeki standart yol otobüslerinin fiyatı 250000 € civarında...ilk mesajdaki lüks makinenin fiyatınıda bilmiyorum açıkçası....
    o özelikleri çok güzel yokuş düz yol kavramı güzel yalnız bana fiat konusu tuhaf acaba uçaklarmı etkiledi otobüzlerin fiatını düşük söyledin:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o özelikleri çok güzel yokuş düz yol kavramı güzel yalnız bana fiat konusu tuhaf acaba uçaklarmı etkiledi otobüzlerin fiatını düşük söyledin:49:
    şundan dolayı düşük oldu...Mercedes'in doğu avrupa,ve orta doğu için tüm ticari araçlarının üretim merkezi türkiyede...istanbuldaki devasa fabrikadan çıkıyo hepsi...dolayısıyla olayın içine ithalat girmediği için bi nevi yerli mal olarak satın alıyorsunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şundan dolayı düşük oldu...Mercedes'in doğu avrupa,ve orta doğu için tüm ticari araçlarının üretim merkezi türkiyede...istanbuldaki devasa fabrikadan çıkıyo hepsi...dolayısıyla olayın içine ithalat girmediği için bi nevi yerli mal olarak satın alıyorsunuz..
    o başka ayrıca bu kadar güzel bilgilerin için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o başka ayrıca bu kadar güzel bilgilerin için teşekürler
    rica ederim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmaz usta...senin otobüsün koltukları yılan derisi olacakki senin olduğu belli olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu ayran tarafından (29-09-2007 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bu anlatığın çok güçlü bir şey saate düşün kaç kilometre yapar hız tutkunu değilim ama güçlüyü severim hepimiz severiz daha doğrusu fiatları nedir uçuk'tur valla
    yav kardeş ralliye katılmayacanki bu otobüsle sahilden sahilde aheste aheste gezecen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav kardeş ralliye katılmayacanki bu otobüsle sahilden sahilde aheste aheste gezecen
    he muzo usta bununla dünya turuna bile çıkılır denizde olsun karada olsun o zaman deyme keyfime

Kullanıcı Bilgi Menüsü

he muzo usta bununla dünya turuna bile çıkılır denizde olsun karada olsun o zaman deyme keyfime
    hele bunun arkasından sırtı çekip saglam bir balık yakalarsan degme keyfine
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri