REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bayraklı Poza Hapis İstendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Bayraklı Poza Hapis İstendi

Bayraklı Poza Hapis İstendi
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Suikastinin Katil Zanlısı O.s.'nin 20 Ocak 2007'de Samsun Otogarı'nda Yakalandıktan Sonra Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki Çay Ocağında Çektirdiği Fotoğraflara Ceza İstendi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. suikastinin katil zanlısı O.S.’nin 20 Ocak 2007’de Samsun Otogarı’nda yakalandıktan sonra Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ndeki çay ocağında ’Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez’ yazılı Türk bayraklı takvim önünde fotoğraflarının çekilmesine izin verdiği iddiasıyla Terörle Mücadele Şube Müdür Vekili Metin Balta ile fotoğrafları dağıttığı öne sürülen komiser İbrahim Fırat’ın yargılanmasına başlandı.

Samsun 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, Metin Balta hakkında ’ihmal suretiyle görevi kötüye kullandığı’ gerekçesiyle 6 aydan 2 yıla kadar hapis, İbrahim Fırat hakkında da ’Soruşturmanın gizliliğini ihlal’ suçundan 1 ile 5 yıl arasında hapis cezası istendi. 29.09.2007 03:05 [1019285]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış yapılmış insan dört dörtlük yaratılmamış ve emniyet her ne olursa olsun gizlilik derecesi varsa gizli kalır canım hala hala
    neler dönüyor ben anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu işte olan bana göre şu...birileri bu işte bi hata yaptı ve iş ellerine yüzlerine bulaştı...şimdi onu temizlemeye çalışıyorlar....yoksa bi tane ermeni asıllı gazetecinin öldürülmesi ve onun katil zanlısı olarak birinin tutuklanması çok basit gelmiyomu sizede??ülkenin içine nifak tohumları atmak isteyen yabancı odaklar bu işi tezgahladılar bana göre ve işide türk milliyetçilerine yığmak istediler ama bi yerde hata yaptılar ki bu iş bu kadar ellerine yüzlerine bulaştı....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri