Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: özhan canaydýnla alay eden fenerbahçe taraftaralarý yazýklar olsun!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

özhan canaydýnla alay eden fenerbahçe taraftaralarý yazýklar olsun!!!!

bir baþkan centilmen bir baþkan hasta yatagýnda yatýyor daha ne oldugu belirsiz bir hastalýk önümüzdeki günlerde netlik kazanacak bu tarz þeyler o insaný hem daha fena yapar hemde türk futbolu için acý bir tablo oluþturur
    supersatforum galatasaraylýlarý adýna bu fenerbahçe traftalarýný kýnýyorum!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

müstehaktýr.....özhan baþkana karþý kötü niyetim olduðu için söylemiyorum yanlýþ anlamayýn...millet futbol kulübü baþkanlýðýný þan,þöhret ,para için yapaýp büyük rantlar elde etmeye çalýþýrken,kaynaðý bilinmeyen paralarý kulüplere hibe edip maçtan alýnacak 3 puan için birbirinin gözünü oyarken,sen iþini gücünü tasviye et,gel borç bataðýnýn içindeki kulübü doðrultmaya çalýþ,kalk bide rakibini alkýþla....racona ters oldu yaptýðýn hareketler özhan baþkan.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Seni kýnýyorum

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    müstehaktýr.....özhan baþkana karþý kötü niyetim olduðu için söylemiyorum yanlýþ anlamayýn...millet futbol kulübü baþkanlýðýný þan,þöhret ,para için yapaýp büyük rantlar elde etmeye çalýþýrken,kaynaðý bilinmeyen paralarý kulüplere hibe edip maçtan alýnacak 3 puan için birbirinin gözünü oyarken,sen iþini gücünü tasviye et,gel borç bataðýnýn içindeki kulübü doðrultmaya çalýþ,kalk bide rakibini alkýþla....racona ters oldu yaptýðýn hareketler özhan baþkan.....
    senin gibi birinden daha iyi bi yorum beklenemezdi adamýn pankreasýnda kitle var yani kanser senin dediðine bak senin anan babanda Allah korusun ayný þey olsa bi baþkasýda onlarýn yanlýþ bi hareketinden dolayý müstehaktýr dese sen ne düsünürsün yazýklar olsun senin gibi düþünenlere!! raconmuþ delikanlý adamýn raconu hastalýktan medet umma olmaz...Bullet from hell seni kýnýyorum:46: :46: :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapanlarý ve kötü düþünen herkesi kýnýyorum yaptýklarý terbiyesizlik bunlarýn hasta olan kim olursa olsun böyle yapýlmamazý gerekir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçe taraftarýný kýnýyorum hasta bir insana böyle çirkin pankartlar açan fenerbahçe taraftarýný terbiyesizlikle nitelendiriyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar birbirimize sataþayalým
    önemli olan baþkanýn saglý umarým en kýsa sürede iyileþir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ciddiye almýyorum derken bile yazdýðýn mesaja bak hakaret dolu ben susma hakkýmý kullanýyorum herkes yazdýgýndan anlayacagýný anlar
    Konu iboaydo tarafýndan (29-09-2007 Saat 14:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ikinci mesajým boarddan silinmiþ....o zaman þöyle söyliyim...bu haberi ve benim ilk mesajýmý okuyan 51 kiþi ne demek istediðimi net olark anlamýþki bana yönelik herhangi birþey yazmamýþ....selametle.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþkaýn fb macýndaký alkýþlarýný hayatým boyunca içime sýndýremem ama hasta býr baskanla alay eden taraftar bozuntusu bazý fenerlýlerý hiç sindiremem.ýstedýgýn kadar dalganý gec ama adam amelýyat olmus.yarýn bý gün kendý yakýnlarýnýn basýna býr sey gelýnce anlarlar bazý þeylerý..bu tip davranýþlarda bulunan oradaký tum sözde taraftarlarý kýnýyorum yazýklar olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri