abi þuna bak ya ceza bir günlükmüþ dalga geciyorlar sanki 2.lig takýmýyl maçýmýz var böyle bi ceza vereceksin maçta onlara hissetirmeden oynatýp ertesi gün verirsin cezayý hadi kalli kazandýr bu maçýda utandýr bizi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
abi þuna bak ya ceza bir günlükmüþ dalga geciyorlar sanki 2.lig takýmýyl maçýmýz var böyle bi ceza vereceksin maçta onlara hissetirmeden oynatýp ertesi gün verirsin cezayý hadi kalli kazandýr bu maçýda utandýr bizi
Adnan Sezgin Galatasaray TV'ye Konuþtu
Futbol AÞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray TV'ye konuþtu. Adnan Sezgin'in açýklamalarý:
"Aslýnda baþka bir nedenle yayýna çýkmayý çok arzu ederdim. Fakat yoðun spekülasyon, yoðun bir talep var. Bu konuda (Hakan ve Lincoln) bir açýklama isteniyor ve bu nedenle Ali Sami Yen stadý’nda 18:45’te bir basýn toplantýsý düzenleyeceðiz. Geniþ açýklamalara da orada yer vereceðiz. Ama bu vesileyle bir an önce meraklarýn giderilmesi amacýyla bu yayýný düzenlemeyi de uygun gördük.
Bizim koyduðumuz kurallar var. Bir kamp disiplini ve uyulmasý gereken kurallar var. Hakan ve Lincoln dün gece ziyaretçilerin kabul edilmemesi gerekirken; Hakan, küçük kýzýný; Lincoln de Brezilya’dan gelen 4 arkadaþýný; bizim kabul etmediðimiz zamanlarda kampa getirdikleri için bu sabah teknik direktörün verdiði rapor doðrultusunda 18 kiþilik kadrodan çýkartýlmýþ bulunmaktadýr.
Bu karar sadece bu maçla ilgilidir. Tabi bu olayýn cezasý verilmiþtir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
kalli iþi bilen adam....helal olsun valla...74 yaþýnda ama jose mourinho kadar hýrslý ve disiplinli....![]()
![]()
![]()
![]()
bütün yönetim arkasýnda duruyor bakalým sezon sonu nasýl olacak
galatasaray zar zor bu akþam kazandý ama arda biraz gününde olmasa facia olabilirdi
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
hakansýz derbi kazanýlmýþsa seyircisiz demekki forvette baya büyük iþler var
Gerek yok hakemler varya o yeter.
hakemlerimiz seyircilerin tahriklerine gelmezseler iyi maç yönetirler
Galatasaray Yendi Keþke Berabere Biseydi
lincoln feldkamp varsa ben yokum demiþ
fanatik gazetesinin iddiasý bu þekilde!!!
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri