Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Cennet Kapisini Açan Dua

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cennet Kapisini Açan Dua

Ya Allah, sen benim Rabbimsin. Senden gayrı hiçbir ilah yoktur. Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim. İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum. Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum. Artık beni yargılayıver. Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yargılayacak yoktur.

Bu duanın faydası:
    Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: "Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan önce ölecek olursa ona cennet vacip olur."
    Konu f47xfenerli tarafından (30-09-2007 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kardeş güzel bir duaydı allahu teala hepimize nasip etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler böyle dulara damima ihtiyacımız vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık beni yarlığayıver. BURASINI ANLAMADIM. LÜTFEN DÜZELTİRMİSİNİZ...BU KELIMENIN ANLAMI NEDIR?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya Allah, sen benim Rabbimsin. Senden gayrı hiçbir ilah yoktur. Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim. İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum. Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum. Artık beni yarlığayıver. Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yarlığayacak yoktur.

Bu duanın faydası:
    Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: "Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan önce ölecek olursa ona cennet vacip olur."
    emeğine sağlık allah razı olsun yargılayı düzeltirmisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarsılmaz01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emeğine sağlık allah razı olsun yargılayı düzeltirmisin
    uyarın için sağol kardeşim yeni gördüm düzeltimiştir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri