Baþka bir adamýn kollarýnda yakaladýðý eþinin hayatýný kurtardý
Samsun’da, eþi tarafýndan bir baþka erkekle görülen kadýn, intihar etmek için ýrmaða atladý. Genç kadýný, eþi sudan çýkararak boðulmaktan kurtardý.
Edinilen bilgilere göre, Kýlýçdede Mahallesi’nde Mert Irmaðý’nda bir kiþinin sudan bir kadýný çýkardýðýný gören vatandaþlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A’nýn (27) eþi Þ.A’yý(21) sudan çýkardýðýný tespit etti.
Ekipler yaptýklarý araþtýrmada, 1 çocuk annesi Þ.A’nýn eþi tarafýndan söz konusu yerde tanýmadýðý bir erkekle yakalandýðýný, bu nedenle de intihar etmek için suya atladýðýný belirledi.
Eþini sudan çýkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarýný belirterek, "Eþim bugün ’Samsun’a gidiyorum’ diye evden ayrýldý. Ben de þüphelenince takip ettim. Buraya geldiðimde tanýmadýðým bir erkekle yakaladým. Adam kaçtý, bunun üzerine eþim ’ölmek istiyorum’ diyerek ýrmaða atladý. Ben de peþinden atlayýp sudan çýkardým" dedi.
Sudan çýkarýlan kadýn, olay yerine gelen 112 Acil Yardým ekiplerince, Samsun Ruh Saðlýðý ve Hastalýlýklarý Hastanesine kaldýrýlýrken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.
not.alýntýdýr

Teþekkur:
Beðeni: 

Baþka bir adamýn kollarýnda yakaladýðý eþinin hayatýný kurtardý
Alýntý

Yer imleri