Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Karýsýný baþkasýyla basýp kurtardý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Karýsýný baþkasýyla basýp kurtardý

Baþka bir adamýn kollarýnda yakaladýðý eþinin hayatýný kurtardý

Samsun’da, eþi tarafýndan bir baþka erkekle görülen kadýn, intihar etmek için ýrmaða atladý. Genç kadýný, eþi sudan çýkararak boðulmaktan kurtardý.
    Edinilen bilgilere göre, Kýlýçdede Mahallesi’nde Mert Irmaðý’nda bir kiþinin sudan bir kadýný çýkardýðýný gören vatandaþlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A’nýn (27) eþi Þ.A’yý(21) sudan çýkardýðýný tespit etti.
    Ekipler yaptýklarý araþtýrmada, 1 çocuk annesi Þ.A’nýn eþi tarafýndan söz konusu yerde tanýmadýðý bir erkekle yakalandýðýný, bu nedenle de intihar etmek için suya atladýðýný belirledi.
    Eþini sudan çýkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarýný belirterek, "Eþim bugün ’Samsun’a gidiyorum’ diye evden ayrýldý. Ben de þüphelenince takip ettim. Buraya geldiðimde tanýmadýðým bir erkekle yakaladým. Adam kaçtý, bunun üzerine eþim ’ölmek istiyorum’ diyerek ýrmaða atladý. Ben de peþinden atlayýp sudan çýkardým" dedi.
    Sudan çýkarýlan kadýn, olay yerine gelen 112 Acil Yardým ekiplerince, Samsun Ruh Saðlýðý ve Hastalýlýklarý Hastanesine kaldýrýlýrken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.

not.alýntýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býraksaydý gebersydi adam yine merhametliymiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adam baya merhametliymiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Baþka bir adamýn kollarýnda yakaladýðý eþinin hayatýný kurtardý

Samsun’da, eþi tarafýndan bir baþka erkekle görülen kadýn, intihar etmek için ýrmaða atladý. Genç kadýný, eþi sudan çýkararak boðulmaktan kurtardý.
    Edinilen bilgilere göre, Kýlýçdede Mahallesi’nde Mert Irmaðý’nda bir kiþinin sudan bir kadýný çýkardýðýný gören vatandaþlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A’nýn (27) eþi Þ.A’yý(21) sudan çýkardýðýný tespit etti.
    Ekipler yaptýklarý araþtýrmada, 1 çocuk annesi Þ.A’nýn eþi tarafýndan söz konusu yerde tanýmadýðý bir erkekle yakalandýðýný, bu nedenle de intihar etmek için suya atladýðýný belirledi.
    Eþini sudan çýkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarýný belirterek, "Eþim bugün ’Samsun’a gidiyorum’ diye evden ayrýldý. Ben de þüphelenince takip ettim. Buraya geldiðimde tanýmadýðým bir erkekle yakaladým. Adam kaçtý, bunun üzerine eþim ’ölmek istiyorum’ diyerek ýrmaða atladý. Ben de peþinden atlayýp sudan çýkardým" dedi.
    Sudan çýkarýlan kadýn, olay yerine gelen 112 Acil Yardým ekiplerince, Samsun Ruh Saðlýðý ve Hastalýlýklarý Hastanesine kaldýrýlýrken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.

not.alýntýdýr
    zaten yeterince açýklamýþsýn bu mýsralarla:Sudan çýkarýlan kadýn, olay yerine gelen 112 Acil Yardým ekiplerince, Samsun Ruh Saðlýðý ve Hastalýlýklarý Hastanesine kaldýrýlýrken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.
    aklý baþýnda olan yapmaz zaten !!!ama bile bile demek kendi kendini imaha demek!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýkýlmaya aday bir yuva daha iþte; yazýk çk kötü bi durum birde çocuklarý varmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yýkýlmaya aday bir yuva daha iþte; yazýk çk kötü bi durum birde çocuklarý varmýþ

zaten adamýn baþta yuvasý yok'ki yuvasý yýkýlsýn kadýnýn civatalarý kafasýnda eksik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence kurtarma sebebi sana öyle kolay ölüm yok demek içindi yoksa baþka ne olabilirki adamýn aklýný yitirmiþ olmasý lazým:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah kimsenin baþýna vermesin bu tür olaylarla kimseyi sýnamasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    allah kimsenin baþýna vermesin bu tür olaylarla kimseyi sýnamasýn
    amin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amin...
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri