REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Teknolojinin Hızlı İlerlemesi Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
332. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

264 79.52%
  • Olumsuz

68 20.48%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Teknolojinin Hızlı İlerlemesi Size Göre Nasıl?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Teknolojinin Hızlı İlerlemesi Size Göre Nasıl?

Bu haftaki anket konumuz gunumuz teknolijisinin hızla ilerlemesi Hakkında.Teknolijinin size göre olumlulu yoksa olumsuzmu ?

Bu haftada bunu tartışalım arkadaşlar. Anket 5 gun surecektir.
    Konu Admin tarafından (05-10-2007 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim düşüncem cok ilerlemesinin zararının cok olacagı kanatindeyim.Artık bazı seyleri cok cabuk harcak olduk bundan 7 yıl önce cep telefonu sadece konusmaya yarıyorken şimdi neredeyse herişte kullanılıyor.Ve heryeni cıkan birşey milli servete zarar veriyor düşüncesindeyim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim düşüncem cok ilerlemesinin zararının cok olacagı kanatindeyim.Artık bazı seyleri cok cabuk harcak olduk bundan 7 yıl önce cep telefonu sadece konusmaya yarıyorken şimdi neredeyse herişte kullanılıyor.Ve heryeni cıkan birşey milli servete zarar veriyor düşüncesindeyim
    Aynen katılıyorum, hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olumlu olarak oy kullandım ama anket sonuçları açılmadan yarı yarıya çıkar diye düşündüm aynen de öyle başabaş gidiyor çünkü teknolojinin gelişmesi hayatımız kolaylaştırırken aynı zamanda o teknolojiye ulaşmamız için çok paralar harcamamıza neden oluyo yani zaruri harcamaların yanında fuzuli harcamalarınızda fazla oluyo o yüzden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknolojinin ilerlemesi iyide ilerde duygusu olan robotlar ve daha kotu şeyler olucak duygusu olan robotlarmı Bunlar Kontrolden Kaçarlarsa Dunyayı ele geçirmeye kalkmasınlar ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayro62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teknolojinin ilerlemesi iyide ilerde duygusu olan robotlar ve daha kotu şeyler olucak duygusu olan robotlarmı Bunlar Kontrolden Kaçarlarsa Dunyayı ele geçirmeye kalkmasınlar ???
    İlerlemesine karsıyım bu kadarı yeter artık bence .Her ilerleyiş maddi olanaka dönuşuyor.Ve aldıgımız seyleri birer birer yok ediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlerlemesine karsıyım bu kadarı yeter artık bence .Her ilerleyiş maddi olanaka dönuşuyor.Ve aldıgımız seyleri birer birer yok ediyoruz
    Teknoloji Okadar İlerleyecekki Gelecek Yıl Denen Şey Kalmıcak prof.lar ilerde teknolojinin yaptıgı şeylerle istediğimiz Yıla Götürebileceğini düşünüyor
    Bence Teknoloji Seviyeli olsun yer yıl durmadan ilerliyor[biri bunu durduramayacak mı?]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence da çok olumlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence da çok olumlu
    eğer ihtiyacımıza göre harcadıktan sonra hiç kimseye zararı olmayacağı gibi çok faydası olacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence da çok olumlu
    eğer ihtiyacımıza göre harcadıktan sonra hiç kimseye zararı olmayacağı gibi çok faydası olacaktır
    Katılıyorum

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 69 Kullanıcı var. (0 Uye ve 69 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri