REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Teknolojinin Hızlı İlerlemesi Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
332. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

264 79.52%
  • Olumsuz

68 20.48%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Teknolojinin Hızlı İlerlemesi Size Göre Nasıl?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanın akışına karşı duramayız...bana göre bize düşen buna uyum göstermektir...ancak şu gerçeğide unutmamalıyız...teknoloji demek maliyet demektir...teknoloji hayatı kolaylaştırır,insanlara vakit kazandırır ancak her zaman için kişinin maliyetlerini arttırır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknoloji bambaşka ama doğru şekilde kulanılırsa kötü amaçla değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Iyi Gidiyoruz Allah Sonumuzu Hayrellesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu oy verdim fakat normalde zararı çok gibi geliyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olumlu oy verdim fakat normalde zararı çok gibi geliyor bana
    Bencede cok.Ramazan ayındayız ama hiç bana bu aydayız gibi gelmiyr artık nerede o eski ramazanlar diyorum Teknoliji ilerledikçe insanlar birbirini unutmaya başladı bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şahsımca bu kadar hızlı ilerlemesini tehlikeli buluyorum sonumuz hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknoloji olumlu saten hızına yetişilmiyor

saygı ve hürmetlerimle

@DrAgOn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar teknolojiden korkmıyalım bunu kullanacak olan da bizleriz hem içat edip hemde korkmak bana biraz ters geliyor. Hatta insanlar ışınlanarak gidecekleri yerlere ilerde belkide gide bilecekler ozaman ilerde bu ve buna benzer teknolojik yenilikleri görenler bizler için adamlar arabayla yolculuk yapıyorlarmış nekadar sıkıntı içindeymişler eskiler demiyeceklermi? Bizler bizden öncekilere kağnıyla düvenle sabanla pullukla orakla tırpanla iş yaparken nekadar zorlukla işlerin görüldüğünü bilerek yazık o insanlar nekadar sıkıntı çekmişler diyoruz.O yüzden bence teknolojiden korkmıyalım ne çıkacaksa bizim zamanımızda çıksın bizlerde görelim daha iyi olmazmı:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda olumlu ama ileride ne olur bilemem tabiki olumsuz yanlarıda var bir zamanlar ölü gezegen diye bilim kurgu roman okumuştum fabrikalarda robotlar çalışıyordu işsizlik cığ gibi büyüyordu insandan ayırt edilmiyen robotlar vardı fabrikalarda bunlar calışıyordu insanların işlerini elerinden aldıkları için tanındımı işçiler tarafından parçalanıyordu bu boyutu tehlikeli

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri