Ben olumsuz buluyorum teklonoji ilerledikce insanlarda okadar vahşileşiyor
Olumlu
Olumsuz
Ben olumsuz buluyorum teklonoji ilerledikce insanlarda okadar vahşileşiyor
teknoloji ilerledikçe dünya elden gidiyor ,bilmem farkındamısınız?
Ben 1957 doğumluyum. Benim çocukluğumda sadece bie lambalı radyomuz vardı. İnanın buzdolabımız bile yoktu. TV ilk çıktığında büyük bir heyecan duymuştum. Telefon bir mahallede 1 kişide olursa oluyordu. Birilerine telefon edebilmek için PTT lerde sıra beklerdik. Doğrusunu isterseniz bilgisayarı, neti hayal bile edemiyorduk. İlk bilgisayarım bir Amiga 500 dü. Doğrusu o bile beni çok mutlu etti. Sonra aldığım 500 plus a 500 MB lık HD. ki takışımı hiç unutamıyorum. 500 MB bir HD 450 dolardı ve ucuza almıştım. Teknoloji insanın hayatını kolaylaştırıyor. Eskiden bir 3D resime texture kaplama yaparken gece başlatıyorduk sabah bitiyordu. 1 MB bellekleri bile hayal edemiyorduk. Gerek bilimsel çalışmalar yönünden, teknik yönden, mutfaktan işyerine kadar her alanda teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor. Eskiden burunlu otobüslerle rahatsız koltuklarda seyahata gidişimi hiç unutamıyorum. Tek zararı sosyal hayatı yok ediyor. Sanırım sosyal hayatın yok olmamasını sağlamakda bizim elimizde.
bence olumlu dıyen arkadaşlar yanılıyorlar sıyah beyaz tv.ler kaçyıl kullanıldı sorarım,renklı
tv.ler kaçyıl kullanıldı sorarım size duz kere tv.ler kaçyıl kullanıldı sorarım size pekı hergun lcd veya plazma değiştirmenın mantığı nedır dıye sorarım cevap szde saygılar
Teknoloji insanların işlerini kolaylaştırdığı su götürmez gerçektir. ama bütün hepsinin yararlı olduğunu düşünmüyorum. Ben çocukken evde tv yoktu. (73 doğumluyum) ya bize birileri gelir ya biz giderdik. Mangal üzerinde çay demlenir muhabbet edilirdi. Herkeste bir muhabbet bir samimiyet. Yedikulede herkes birbirini tanır birbirine giderdi. şimdi yok öyle bişey. Uzaklaştık.Bazılarımıza göre bu ne kadar önem taşır bilmem ama bence çok önemli. eski türk filimlerindeki gibi mahalle samimiyeti vardı. Şimdi nerde?Ben teknolojiye karşı değilim ama bu yönünü düşünerek hayır dedim vesselam. selametle.
ben olumsuz olarak görüyorum neticesinde faidesi oldugu kadar insanlığa ve gelecegede bir o kadar zararı var
insanlık bilgisiyar denilen şeye teslim olmuş durumda herşeyi bilgisayardan bekliyoruz üretimimiz durdu seviyemiz düştü
bence teknolojinin bu denli hızlanması gelecek açısından endişe verici
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sana katılıyorum dostum eski ramazanlar nerde şimdikiler nerde.ben çok eskileri bilmiyorum ama büyüklerden duyduklarım kadarıyla çok çok daha iyiymişti.telefon televizyon radyo çok nadirmişti.insanlar teknolojiyi kullanacaklarına birebir görüşürlermişti.çok daha manevi bir boyutu olurmuştu.
ancak teknolojinin günümüze göre gelişmeside lazım.çok değil 1-2 seneye kadar önceye bakınca adsl ne boyuttaydı şu an ne boyutta.arada en az 4 katlık bir fark var.bence gelişmesi ilerlemesi iyi.her ne kadar hiç bir şey eskisi kadar ilkel ama daha güzel olmasada bunu yaşamak zamana ayak uydurmalıyız...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 7 Kullanıcı var. (0 Uye ve 7 Misafir)
Yer imleri