Bu haftaki anket konumuz gunumuz teknolijisinin hızla ilerlemesi Hakkında.Teknolijinin size göre olumlulu yoksa olumsuzmu ?
Bu haftada bunu tartışalım arkadaşlar. Anket 5 gun surecektir.
Olumlu
Olumsuz
Bu haftaki anket konumuz gunumuz teknolijisinin hızla ilerlemesi Hakkında.Teknolijinin size göre olumlulu yoksa olumsuzmu ?
Bu haftada bunu tartışalım arkadaşlar. Anket 5 gun surecektir.
Konu Admin tarafından (05-10-2007 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Benim düşüncem cok ilerlemesinin zararının cok olacagı kanatindeyim.Artık bazı seyleri cok cabuk harcak olduk bundan 7 yıl önce cep telefonu sadece konusmaya yarıyorken şimdi neredeyse herişte kullanılıyor.Ve heryeni cıkan birşey milli servete zarar veriyor düşüncesindeyim
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben olumlu olarak oy kullandım ama anket sonuçları açılmadan yarı yarıya çıkar diye düşündüm aynen de öyle başabaş gidiyor çünkü teknolojinin gelişmesi hayatımız kolaylaştırırken aynı zamanda o teknolojiye ulaşmamız için çok paralar harcamamıza neden oluyo yani zaruri harcamaların yanında fuzuli harcamalarınızda fazla oluyo o yüzden
teknolojinin ilerlemesi iyide ilerde duygusu olan robotlar ve daha kotu şeyler olucak duygusu olan robotlarmıBunlar Kontrolden Kaçarlarsa Dunyayı ele geçirmeye kalkmasınlar ???
bence da çok olumlu
Teknoloji Okadar İlerleyecekki Gelecek Yıl Denen Şey Kalmıcak prof.lar ilerde teknolojinin yaptıgı şeylerle istediğimiz Yıla Götürebileceğini düşünüyor
Bence Teknoloji Seviyeli olsun yer yıl durmadan ilerliyor[biri bunu durduramayacak mı?]
bence da çok olumlu
eğer ihtiyacımıza göre harcadıktan sonra hiç kimseye zararı olmayacağı gibi çok faydası olacaktır
Bence çok faydalı ancak bu teknolojiyi doğru ve iyi yönde kullanan kaç kişi var.
Bilgisayarı ne için kullanırsınız işiniz için birşeyler öğrenmek için ama çoğu insan
bunu olmadık şeyler için yani benim tabirimle aptalca şeyler yaparak kullanıyorlar.
MSN adresi çalmak bunların başında geliyor.Çok büyük marifet yapıyorsunuz.Ayrıca birde oyun delileri var bunları saymıyorum.ONLİNE OYNANAN OYUNLAR zaman öldürmek adına en büyük kayıp bunu birşeyler öğrenmek için kullansalar acaba eğitim seviyemiz nasıl olurdu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 62 Kullanıcı var. (0 Uye ve 62 Misafir)
Yer imleri