Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Teknolojinin Hýzlý Ýlerlemesi Size Göre Nasýl?

Katýlýmcý sayýsý
332. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

264 79.52%
  • Olumsuz

68 20.48%
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Teknolojinin Hýzlý Ýlerlemesi Size Göre Nasýl?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zamanýn akýþýna karþý duramayýz...bana göre bize düþen buna uyum göstermektir...ancak þu gerçeðide unutmamalýyýz...teknoloji demek maliyet demektir...teknoloji hayatý kolaylaþtýrýr,insanlara vakit kazandýrýr ancak her zaman için kiþinin maliyetlerini arttýrýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teknoloji bambaþka ama doðru þekilde kulanýlýrsa kötü amaçla deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Iyi Gidiyoruz Allah Sonumuzu Hayrellesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu oy verdim fakat normalde zararý çok gibi geliyor bana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olumlu oy verdim fakat normalde zararý çok gibi geliyor bana
    Bencede cok.Ramazan ayýndayýz ama hiç bana bu aydayýz gibi gelmiyr artýk nerede o eski ramazanlar diyorum Teknoliji ilerledikçe insanlar birbirini unutmaya baþladý bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben þahsýmca bu kadar hýzlý ilerlemesini tehlikeli buluyorum sonumuz hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teknoloji olumlu saten hýzýna yetiþilmiyor

saygý ve hürmetlerimle

@DrAgOn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar teknolojiden korkmýyalým bunu kullanacak olan da bizleriz hem içat edip hemde korkmak bana biraz ters geliyor. Hatta insanlar ýþýnlanarak gidecekleri yerlere ilerde belkide gide bilecekler ozaman ilerde bu ve buna benzer teknolojik yenilikleri görenler bizler için adamlar arabayla yolculuk yapýyorlarmýþ nekadar sýkýntý içindeymiþler eskiler demiyeceklermi? Bizler bizden öncekilere kaðnýyla düvenle sabanla pullukla orakla týrpanla iþ yaparken nekadar zorlukla iþlerin görüldüðünü bilerek yazýk o insanlar nekadar sýkýntý çekmiþler diyoruz.O yüzden bence teknolojiden korkmýyalým ne çýkacaksa bizim zamanýmýzda çýksýn bizlerde görelim daha iyi olmazmý:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu anda olumlu ama ileride ne olur bilemem tabiki olumsuz yanlarýda var bir zamanlar ölü gezegen diye bilim kurgu roman okumuþtum fabrikalarda robotlar çalýþýyordu iþsizlik cýð gibi büyüyordu insandan ayýrt edilmiyen robotlar vardý fabrikalarda bunlar calýþýyordu insanlarýn iþlerini elerinden aldýklarý için tanýndýmý iþçiler tarafýndan parçalanýyordu bu boyutu tehlikeli

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri