Bu haftaki anket konumuz gunumuz teknolijisinin hýzla ilerlemesi Hakkýnda.Teknolijinin size göre olumlulu yoksa olumsuzmu ?
Bu haftada bunu tartýþalým arkadaþlar. Anket 5 gun surecektir.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
Bu haftaki anket konumuz gunumuz teknolijisinin hýzla ilerlemesi Hakkýnda.Teknolijinin size göre olumlulu yoksa olumsuzmu ?
Bu haftada bunu tartýþalým arkadaþlar. Anket 5 gun surecektir.
Konu Admin tarafýndan (05-10-2007 Saat 01:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Benim düþüncem cok ilerlemesinin zararýnýn cok olacagý kanatindeyim.Artýk bazý seyleri cok cabuk harcak olduk bundan 7 yýl önce cep telefonu sadece konusmaya yarýyorken þimdi neredeyse heriþte kullanýlýyor.Ve heryeni cýkan birþey milli servete zarar veriyor düþüncesindeyim
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
ben olumlu olarak oy kullandým ama anket sonuçlarý açýlmadan yarý yarýya çýkar diye düþündüm aynen de öyle baþabaþ gidiyor çünkü teknolojinin geliþmesi hayatýmýz kolaylaþtýrýrken ayný zamanda o teknolojiye ulaþmamýz için çok paralar harcamamýza neden oluyo yani zaruri harcamalarýn yanýnda fuzuli harcamalarýnýzda fazla oluyo o yüzden
teknolojinin ilerlemesi iyide ilerde duygusu olan robotlar ve daha kotu þeyler olucak duygusu olan robotlarmýBunlar Kontrolden Kaçarlarsa Dunyayý ele geçirmeye kalkmasýnlar ???
Teknoloji Okadar Ýlerleyecekki Gelecek Yýl Denen Þey Kalmýcak prof.lar ilerde teknolojinin yaptýgý þeylerle istediðimiz Yýla Götürebileceðini düþünüyor
Bence Teknoloji Seviyeli olsun yer yýl durmadan ilerliyor[biri bunu durduramayacak mý?]
bence da çok olumlu
bence da çok olumlu
eðer ihtiyacýmýza göre harcadýktan sonra hiç kimseye zararý olmayacaðý gibi çok faydasý olacaktýr
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri