REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon
132 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım 30.09.2007 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada on numara çalışıyor nds sistemi sorun da çıkmadı
    sabahtır açık cihaz anlaşılan bu 30 09 tarıhli yazılımı arşiv yapmak lazım
    çünkü D-SMART kartı hiç sıkıntısız bu yazılım çalıştırıyor
    yani dosya hatalıydı yorumu tamamen hikaye selmalar
    :45: :45: Forumda zaten merak etmeyin Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: Forumda zaten merak etmeyin Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakın
    aynen dediğin gibi dostum bu koyduğun 30 09 tarihli dosya nın
    büyük önemi var ve ileridede çok lazım olacak kartı malum cihazda
    kulanıyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçişler
    yapıyor kumanda zevk veriyor selamlar
    bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
    bu yana kartım takılı superplus ta sorun yok canavar gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen dediğin gibi dostum bu koyduğun 30 09 tarihli dosya nın
    büyük önemi var ve ileridede çok lazım olacak kartı malum cihazda
    kulanıyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçişler
    yapıyor kumanda zevk veriyor selamlar
    bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
    bu yana kartım takılı superplus ta sorun yok canavar gibi
    İyi gunlerde kullan usta :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazılımdan sonra softcam dosyalarını mutlaka atınız) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazılımdan sonra softcam dosyalarını mutlaka atınız) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..
    Yazlımdan sonra cas bölümünden softcamı atmanız gerekiyor keylerin aktif olması için yazılım atar gibi atacaksın kısa sürüyor zaten

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    STBLink_1.06_TR editör ile cas a basacaksınız günlük soft camı gösteriniz next bölümünde her gün günlük softcam werilir günlük keyler wardır içinde her gün değişen D+ lar gibi daha bir çok keyler softcamla güncellenir iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu

hayır güzel kardeşim ayrı kart satılmaz ama D-SMART cihazı çok dandik birşey
    o bakımdan eyerki next 2000superplus cx cıs veya dpcıs ı olan arkadaşlar
    diyelimki D-SMART aldı o zaman bu yazılımın önemi büyük çünkü yazdığım
    next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartı D-SMART tan
    çıkarıp takacan next e bakacan keyfine selametle
    Konu f47xfenerli tarafından (27-10-2007 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kahraman21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu
    Kart ayrı satılmıyor ama olır ya arkadasınız d smart alır ver bu akşam kartı bbirde ben bakayım dersin bu sekil falan

9. 27-10-2007, 21:47

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı tşk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=kahraman21;229648]arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu

hayır güzel kardeşim ayrı kart satılmaz ama D-SMART cihazı çok dandik birşey
    o bakımdan eyerki next 2000superplus cx cıs veya dpcıs ı olan arkadaşlar
    diyelimki D-SMART aldı o zaman bu yazılımın önemi büyük çünkü yazdığım
    next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartı D-SMART tan
    çıkarıp takacan next e bakacan keyfine selametle

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri