REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
132 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım 30.09.2007 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next için süpriz bir yazılım oldu..tşkler mach1..
    asıl süprizide bayram hediyesi olarak verecekler sanırım..kayıt yapabilirken izleme imkanı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekurler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin.babacan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu bilim-ilim tarafından (02-10-2007 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar Kaldırıldı Açıklama 2. Mesaj Da.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

tesekurler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin.babacan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, yazılım tarafımdan test edildi ve sorunsuz çalışyor!..

Bu yazılımlar @mach1 hoca tarafından hazırlanmıştır!.. Yüksel Elkt. şu anki ticari politikasına ters düştüğü için uydurma bir gerekçe ile tüm alanlardan kaldırılmaya çalışılıyor!..

Ayrıca kart cihaz eşleşmesi diye bir olay yok!!! Next cihazın CA girişine kart taklınca, cihaz kartın algoritmasını algılayıp çalışmaya başlıyor!!!

Forum üyelerine hizmet etmek adına dosyaları lütfen geri koyunuz!!!

Buradan yayınlanmazsa da depo gibi alanlarda ve daha birçok yerde yayınlanacaktır..

Saygılarımla.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@serkanguzel Neden öye bişler yapsınlarkı bu sızın yazınızdan.

Yüksel Elkt. şu anki ticari politikasına ters düştüğü için uydurma bir gerekçe ile tüm alanlardan kaldırılmaya çalışılıyor!..

Bır kere YUKSEL ELEKTRINIK Böyle bişler yapmazlar bunu bılınız EMU Yazılımları @doktor ustadan onay almadiği surece yazılımlar verılmıyor bunu bılınız @doktor ustat EMU Yazılımlarında hata görulup kaldırıldıysa eğer ilerki zamanda daha iyi hale getırılmiş yazılım verılcektır onun için 2007 09 30 EMU Yazılımları kaldırılmiştir bılgılerınıze.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALFA73™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @serkanguzel Neden öye bişler yapsınlarkı bu sızın yazınızdan.

Bır kere YUKSEL ELEKTRINIK Böyle bişler yapmazlar bunu bılınız EMU Yazılımları @doktor ustadan onay almadiği surece yazılımlar verılmıyor bunu bılınız @doktor ustat EMU Yazılımlarında hata görulup kaldırıldıysa eğer ilerki zamanda daha iyi hale getırılmiş yazılım verılcektır onun için 2007 09 30 EMU Yazılımları kaldırılmiştir bılgılerınıze.
    Ya usta bende attım yazılımı sorun yoktu.isteyen yuklese daha iyi degilmi ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açıkca konusayım ben bu durumu hazedemedim gibi.Sonucta yazılımda hata yok bana göre ve gayet guzel çalışmakta d smart kartını daha öncede tanıyordu ama donma yapıyordu şimdi ise yapmıyor bana göre ticari kaygı dicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlarda hiç bir sorun yok sadece next ile dsmart arasında olan bir şey bu
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri