REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
132 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım 30.09.2007 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antifeyk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim
    Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
    sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antifeyk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:
    Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.
    ok.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esarikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın cahillime verin.
    Şimdi ben d-smart satışı yapan (Bayi Adı TEKNİK DİGİTAL-Bursa
    Telefon 2244531749 ) yere aradım sordum. D-Smart kartı almak istiyorum diye D-Samrt kartı diye bişey yok uydu alıcısını komple almanız gerekiyor dediler. Benimde haliyle kafam karıştı
    Siz ne diyorsunuz Bayimii bilmiyor yoksa çookmu yeni bu "Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım"
    Teşekkür iyi çalışmalar
    d-smart kart olarak satılmaz.
    cihaz ile beraber satılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünkü uygulama cihazla birlikte kartı alcaksın.
    Next Super Plus özeliklerini kullanmak için "Dsmart orj" cihazı kenara koyup kartı kullanacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilim-ilim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugünkü uygulama cihazla birlikte kartı alcaksın.
    Next Super Plus özeliklerini kullanmak için "Dsmart orj" cihazı kenara koyup kartı kullanacaksın
    Peki dsmart kartı takanların kartları bloke oluyor deniliyor bir kaç konuda arkadaşlar sounları yazmış d smart kartı başka cihazlarda problem yaratmıyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımları yüklemeyin bence bi müddet çalışıyor ve orjinal recevırınıza taksanızda çalıştıktan sonra kart atr si siliniyor..mach1 bile yazılımları kaldırdı

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri