Sektörün içinden gelen biriyim!.. Uzun süreliğine yurtdışında olduğum için gelişmeleri meslekdaşlarım sayesinde takip edebiliyorum...
Forum sayfalarında hiçbir zaman açıklamadığımız bilgiler vardır, bu bilgiler genelde ticari sır niteliğindedir!.. Yani kullanıcıları ilgilendiren hiçbir bilgiyi saklamadım... Tabii isimleri de ulu orta afişe etmedim..
Bana yüklenmelerinin nedeni birazda buna dayanıyor!.. Ama yüklenenlerin çoğu kime niye yüklendiğini bile bilmiyor! Yani taraftarlık ve yağcılık yaparak forumdan statü kapmanın peşindeler bana göre... Çoğuda zamanın büyük bölümünü evinde bilgisayar karşısında geçiren bunalımlı tipler..
İsmi kendinden menkul şahıs (teleffuz etmek istemiyorum) şöyle deseydi herkes anlar ve daha şık olurdu;
[Görülen luzum üzerine yazılımlar kaldırılmıştır...]
Donanım hasarına yol açıyor safsatası üyeleri kandırmaktan öteye gitmiyor zira super serisinde donanıma yazılımlar zarar veremez... Mimarisi ona göredir..
Diğer taraftan tepkileri gerçekten çok gereksizdi zira "süreç sonunda kararımı vereceğime" dair yazılmış mesajdı.. Yani bir suçlama kesinlikle söz konusu değil.. Kısacası mesajım bir cümle ve son derece ihtiyatlı bir uslup yazılmıştı..
Akıllarda bazı sorular kalmasın diye bu açıklamaları yaptım.
Saygılarımla.
Yer imleri