Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim
sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri