REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
138 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım 30.09.2007 Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antifeyk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim
    Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
    sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antifeyk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:
    Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.
    ok.teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri