Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 11/14 ÝlkÝlk ... 234567891011121314 SonSon
132 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: Next Super Plus D SMART Kartý Destekleyen Yazýlým 30.09.2007 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu arada on numara çalýþýyor nds sistemi sorun da çýkmadý
    sabahtýr açýk cihaz anlaþýlan bu 30 09 tarýhli yazýlýmý arþiv yapmak lazým
    çünkü D-SMART kartý hiç sýkýntýsýz bu yazýlým çalýþtýrýyor
    yani dosya hatalýydý yorumu tamamen hikaye selmalar
    :45: :45: Forumda zaten merak etmeyin Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :45: :45: Forumda zaten merak etmeyin Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakýn
    aynen dediðin gibi dostum bu koyduðun 30 09 tarihli dosya nýn
    büyük önemi var ve ileridede çok lazým olacak kartý malum cihazda
    kulanýyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçiþler
    yapýyor kumanda zevk veriyor selamlar
    bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
    bu yana kartým takýlý superplus ta sorun yok canavar gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen dediðin gibi dostum bu koyduðun 30 09 tarihli dosya nýn
    büyük önemi var ve ileridede çok lazým olacak kartý malum cihazda
    kulanýyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçiþler
    yapýyor kumanda zevk veriyor selamlar
    bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
    bu yana kartým takýlý superplus ta sorun yok canavar gibi
    Ýyi gunlerde kullan usta :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazýlýmdan sonra softcam dosyalarýný mutlaka atýnýz) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ugursan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazýlýmdan sonra softcam dosyalarýný mutlaka atýnýz) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..
    Yazlýmdan sonra cas bölümünden softcamý atmanýz gerekiyor keylerin aktif olmasý için yazýlým atar gibi atacaksýn kýsa sürüyor zaten

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ugursan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    STBLink_1.06_TR editör ile cas a basacaksýnýz günlük soft camý gösteriniz next bölümünde her gün günlük softcam werilir günlük keyler wardýr içinde her gün deðiþen D+ lar gibi daha bir çok keyler softcamla güncellenir iyi seyirler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sizden bir ricam olacak dsmart yazýlýmýný yükledik farz edelim dsmart kartýný nerden bulacaðýz kart ayrý satýlýyormu

hayýr güzel kardeþim ayrý kart satýlmaz ama D-SMART cihazý çok dandik birþey
    o bakýmdan eyerki next 2000superplus cx cýs veya dpcýs ý olan arkadaþlar
    diyelimki D-SMART aldý o zaman bu yazýlýmýn önemi büyük çünkü yazdýðým
    next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartý D-SMART tan
    çýkarýp takacan next e bakacan keyfine selametle
    Konu f47xfenerli tarafýndan (27-10-2007 Saat 21:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kahraman21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar sizden bir ricam olacak dsmart yazýlýmýný yükledik farz edelim dsmart kartýný nerden bulacaðýz kart ayrý satýlýyormu
    Kart ayrý satýlmýyor ama olýr ya arkadasýnýz d smart alýr ver bu akþam kartý bbirde ben bakayým dersin bu sekil falan

9. 27-10-2007, 21:47

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosovalý tþk ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[quote=kahraman21;229648]arkadaþlar sizden bir ricam olacak dsmart yazýlýmýný yükledik farz edelim dsmart kartýný nerden bulacaðýz kart ayrý satýlýyormu

hayýr güzel kardeþim ayrý kart satýlmaz ama D-SMART cihazý çok dandik birþey
    o bakýmdan eyerki next 2000superplus cx cýs veya dpcýs ý olan arkadaþlar
    diyelimki D-SMART aldý o zaman bu yazýlýmýn önemi büyük çünkü yazdýðým
    next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartý D-SMART tan
    çýkarýp takacan next e bakacan keyfine selametle

Sayfa 11/14 ÝlkÝlk ... 234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri