Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/14 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
132 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Next Super Plus D SMART Kartý Destekleyen Yazýlým 30.09.2007 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Biz konuyu tum next kullananlara mail attýk yazýlýmlarý yuklesinler diye ama siz bizer sormadan yazýlýmý kaldýrdýnýz. Ben yazýlýmlarý eklerken sizin actýgýnýz konuyu görmüþtüm .Ben dosyalarý indirdim ama yuklemedim size ayýp olmasýn diye ama yanlýþ düþünmüþüm.

Yine söyluyorum baþka forumlarda olan konular ve mesajlar supersatforumu ilgilendirmez....
    Gerçek bir centilmensiniz!
    Doðru Bilginin Adresi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kýyameti kopardýlar!..

Ýþte size konunun özeti;

Malumunuz üzere 30 Eylül 2007 tarihinde @mach1 usta Next 2000 Süper plus serilerine NDS kart okuma özellikli yazýlýmý vermiþti... Yazýlým 1 Ekim 2007 öðle saatlerinde, sayfalarca rating yapmýþ konu baþlýðýyla birlikte donaným hasarýna neden oluyor diye @doctor tarafýndan kaldýrýlmýþtýr.

@doctor yeni bir baþlýk açmýþ ve oraya gerekçesini yazmýþ!..

Bende;

"Bir sonraki yazýlýmda NDS kart desteði verilirse bu haberi doðru kabul edeceðim" diye görüþ bildirdim.

Þimdi yazdýðým bu mesajda ne var???

Aman bir kýyamet koptu ki sormayýn gitsin...

Burada paylaþmaya ihtiyaç duydum üç nedenle;

1 nci si; bu D-smart olayýndan sonra diðer alan tam bir diken üzerinde... Ellerine pala kýlýçlarý almýþlar, beðenmedikleri mesajlarý, görüþleri, kesip- doðruyorlar...

2 nci si; burada mod arkadaþýmýn d-smart kartýnýn hangi donanýmlarla çalýþabileceði konusunda özgür düþünceli olmasý...

3 ncü sü; Ticari kaygýlarla paylaþým alanýnda yapýlan iþler, ne kadar çirkin deðil mi?

Konu hakkýnda ayrýntýlý geliþmeleri öðrenmek isteyen arkadaþlar ilgili alandan okuyabilirler.. Tabi kesip, biçtiler... Anlam kaymasý olsun diye...

Sorularýnýz olursa bu baþlýk altýndan yanýtlamaya hazýrým.

Saygýlarýmla.
    Doðru Bilginin Adresi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkanguzel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýþte size konunun özeti;

Malumunuz üzere 30 Eylül 2007 tarihinde @mach1 usta Next 2000 Süper plus serilerine NDS kart okuma özellikli yazýlýmý vermiþti... Yazýlým 1 Ekim 2007 öðle saatlerinde, sayfalarca rating yapmýþ konu baþlýðýyla birlikte donaným hasarýna neden oluyor diye @doctor tarafýndan kaldýrýlmýþtýr.

@doctor yeni bir baþlýk açmýþ ve oraya gerekçesini yazmýþ!..

Bende;

"Bir sonraki yazýlýmda NDS kart desteði verilirse bu haberi doðru kabul edeceðim" diye görüþ bildirdim.

Þimdi yazdýðým bu mesajda ne var???

Aman bir kýyamet koptu ki sormayýn gitsin...

Burada paylaþmaya ihtiyaç duydum üç nedenle;

1 nci si; bu D-smart olayýndan sonra diðer alan tam bir diken üzerinde... Ellerine pala kýlýçlarý almýþlar, beðenmedikleri mesajlarý, görüþleri, kesip- doðruyorlar...

2 nci si; burada mod arkadaþýmýn d-smart kartýnýn hangi donanýmlarla çalýþabileceði konusunda özgür düþünceli olmasý...

3 ncü sü; Ticari kaygýlarla paylaþým alanýnda yapýlan iþler, ne kadar çirkin deðil mi?

Konu hakkýnda ayrýntýlý geliþmeleri öðrenmek isteyen arkadaþlar ilgili alandan okuyabilirler.. Tabi kesip, biçtiler... Anlam kaymasý olsun diye...

Sorularýnýz olursa bu baþlýk altýndan yanýtlamaya hazýrým.

Saygýlarýmla.
    Bilgi için teþekkur ederiz.Bazý seylerin bizde farkýndayýz ama supersatforum kendi ilkeleri dogrutulsunda ilerleyen forum ve goldmaster ve kaon cihazlarýn destegi olarak bilinir ama her türlü eleþtiriye acýktýr ve kimsenin mesajlarý kolay kolay silinmez

Açýklama için biz teþekkur ederiz.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkanguzel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþte budur arkadaþlar,

Yalnýz @mach1 hocaya teþekkürü borç bilirim... Firmaya raðmen yazýlýmlarý verdi.. Tam bir cesur yürek ruhuyla hareket etmiþtir...
    Yazýlýmý bende yukledim.Ayrýca 2 gb usb bellek kartým var kayýt vs ettim sorun olmadý hatta 2 Gblik mp3 bile dinliyorum sorun olmadý.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ellerine salýk usta paylaþým için teþekürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmý ilk çýktýðý günden beri kullanýyorum hiç bir sorun yok arkadaþlar,kolay gelsin,ayrýca yazýlýmda emeði geçen herkese tekrar teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi akþamlar ben yazýlýmý usb bellekten yüklüyordum fakat stb bilgisi uyumlu deðil dedi ne yapmam gerekiyor acil yardýmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý thebest01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyi akþamlar ben yazýlýmý usb bellekten yüklüyordum fakat stb bilgisi uyumlu deðil dedi ne yapmam gerekiyor acil yardýmm
    Modeli nedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ön Sayfadaki Yazilimlar Kaldirilan Yazilimlarmi Oluyor 30.09.2007 Tarihli Ben Yükledim Kayit Yaparken Izlenmiyor Tarih 21.09.2007

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý next&nextsta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu ön Sayfadaki Yazilimlar Kaldirilan Yazilimlarmi Oluyor 30.09.2007 Tarihli Ben Yükledim Kayit Yaparken Izlenmiyor Tarih 21.09.2007
    Bu yazýlýmlarda kayýt yaparken izlenme özelligi yok sadece cw menu ve nds kart destegi eklenmiþ

11. 02-10-2007, 23:25

Sayfa 4/14 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri