Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
132 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Next Super Plus D SMART Kartý Destekleyen Yazýlým 30.09.2007 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bilim-ilim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlýmý verdiðiniz gün teþekkür etmiþtim.
    Kaldýrýlýnca tepki olarak editledim.
    Ancak tekrar yazýlýmlarý görünce.
    Hem yazýlým için hemde yazýlýmý paylaþmaya devam edildiði çin
    tekrar teþekkür ediyorum
    Yazýlýmý biz kaldýrmadýk.Uye arkadaþ verdi diye ben kendi konumla onu birleþtirmiþtim Akþam hemen eve gelince ekledim.Öglen vaktim yoktu cunki eklemeye :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kosavalý® eline saglýk....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse demesede yazýlýmlarýn biyerlerin baskýsýyla (diger forumlarda)kaldýrýldýgý þüphesi hemen hemen herkeste var sanýrým.
    serkan arkadaþýmýzada çok yüklenildigi kanýsýndayým ayrýca.
    Konu balýkcý57 tarafýndan (03-10-2007 Saat 22:13 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý balýkcý57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimse demesede yazýlýmlarýn biyerlerin baskýsýyla (diger forumlarda)kaldýrýldýgý þüphesi hemen hemen herkeste var sanýrým.
    serkan arkadaþýmýzada çok yüklenildigi kanýsýndayým ayrýca.
    Bize firma tarafýndan gerekli bir uyarý ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazýlýmlarý next firmasýna yakýnlýgýyla bilinen 2 forum zaten vermiþti.

Kullanan kullandý yazýlýmlarý 1000 eyakýn kiþi indirmiþ kim dönerki eski yazýlýma.Eski yazýlýma donulse bile versiyon hatasý verme gibi durumlarda oluþuyor.

5 gundur yazýlýmý bende kullanýyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam ilk verildiði gün yükledim no problem bilginize,saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar ben de yazýlýmý yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliðimden kaynaklanýyordur. çünkü yeni bir next kullanýcýsýyým. yazýlýmý yükledikten sonra , normalde þifre çözmek için kullandýðým yeþil menü tuþu ve OK butonu kombinasyonu çalýþmamaya baþladý. daha doðrusu yeþil menü tuþuna bastýðýmda bir þey olmuyor. yardýmcý olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir þeydir ama söylediðim gibi acemiyim. Þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý arachnoid Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar ben de yazýlýmý yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliðimden kaynaklanýyordur. çünkü yeni bir next kullanýcýsýyým. yazýlýmý yükledikten sonra , normalde þifre çözmek için kullandýðým yeþil menü tuþu ve OK butonu kombinasyonu çalýþmamaya baþladý. daha doðrusu yeþil menü tuþuna bastýðýmda bir þey olmuyor. yardýmcý olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir þeydir ama söylediðim gibi acemiyim. Þimdiden teþekkürler.
    Tekrar yazýlýmý atýnýz.Yazýlýmý attýktan sonra reset atarsanýz iyi olur ben hep öyle yaparým sorun olmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bize firma tarafýndan gerekli bir uyarý ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazýlýmlarý next firmasýna yakýnlýgýyla bilinen 2 forum zaten vermiþti.

Kullanan kullandý yazýlýmlarý 1000 eyakýn kiþi indirmiþ kim dönerki eski yazýlýma.Eski yazýlýma donulse bile versiyon hatasý verme gibi durumlarda oluþuyor.

5 gundur yazýlýmý bende kullanýyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem

güzel açýklama sayýn yöneticim teþekkürler:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý arkadaþlar yazýlýmlar çalýþýyor diyor birisi hata var kaldýrýldý diyor anlamadýk gitti yinede emeðe saygý diyorum ben teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý engina81 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu yazýlýmlarýn kaldýrýlmasý olayýnda bende d-smartýn parmaðý olduðunu düþünüyorum, süpersatforuma ayrýca tþk ederim ,yazýlýmlar sýrunsuz gayet güzel çalýþýyor

D-smart'ýn parmaðý deðilde þu an için Yüksel Elkt. satýþ politikasýna ters düþüyor...
    Doðru Bilginin Adresi..

Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri