Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Kosavalý® eline saglýk....
kimse demesede yazýlýmlarýn biyerlerin baskýsýyla (diger forumlarda)kaldýrýldýgý þüphesi hemen hemen herkeste var sanýrým.
serkan arkadaþýmýzada çok yüklenildigi kanýsýndayým ayrýca.
Konu balýkcý57 tarafýndan (03-10-2007 Saat 22:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Bize firma tarafýndan gerekli bir uyarý ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazýlýmlarý next firmasýna yakýnlýgýyla bilinen 2 forum zaten vermiþti.
Kullanan kullandý yazýlýmlarý 1000 eyakýn kiþi indirmiþ kim dönerki eski yazýlýma.Eski yazýlýma donulse bile versiyon hatasý verme gibi durumlarda oluþuyor.
5 gundur yazýlýmý bende kullanýyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem
![]()
selam ilk verildiði gün yükledim no problem bilginize,saygýlarýmla
Arkadaþlar ben de yazýlýmý yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliðimden kaynaklanýyordur. çünkü yeni bir next kullanýcýsýyým. yazýlýmý yükledikten sonra , normalde þifre çözmek için kullandýðým yeþil menü tuþu ve OK butonu kombinasyonu çalýþmamaya baþladý. daha doðrusu yeþil menü tuþuna bastýðýmda bir þey olmuyor. yardýmcý olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir þeydir ama söylediðim gibi acemiyim. Þimdiden teþekkürler.
bazý arkadaþlar yazýlýmlar çalýþýyor diyor birisi hata var kaldýrýldý diyor anlamadýk gitti yinede emeðe saygý diyorum ben teþekkürler...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri